De verschrikkelijke sneeuwrat - Geronimo Stilton

In het prehistorische stadje Rotsfort woont Geronimo Stilstone, een knager met een verwarde vacht en een intellectuele uitstraling. Samen met zijn vrienden beleeft hij de spannendste avonturen, zoals worstelen met dinosaurussen en vechten tegen angstaanjagende sabeltandtijgers.

Alpino Hoogtetop is de beroemdste bergbeklimmer aller oertijden. Tijdens een klimtocht door de Walnootkloof verdwijnt hij spoorloos. De Stilstonden laten hem natuurlijk niet aan zijn lot over en wagen zich met gevaar voor eigen muizenleven op de hoge bergtoppen. Maar dat is ook de woonplaats van … de Verschrikkelijke Sneeuwrat!

En daar is weer een nieuw avontuur van onze held Geronimo! In deze pocketuitgave van de Oerknagers verdwijnt Alpino Hoogtetop, de beroemde bergbeklimmer, tijdens zijn klimtocht. Natuurlijk wordt er een grootste zoektocht op touw gezet. De Stilstones komen in actie, met oma Wervelwind voorop. Ook onze held Geronimo is natuurlijk van de partij, net als de rest van de club. Samen gaan ze op zoek naar Alpino. En zoals we gewend zijn van Geronimo en aanhang gaat dat niet zonder slag of stoot. Zo komen ze in aanraking met sabeltandtijgers en ook met de verschrikkelijke sneeuwrat. Deze blijkt niet gevaarlijk, maar is erg emotioneel. Gelukkig weet oma Wervelwind dit klusje te klaren en vinden ze uiteindelijk toch Alpino, die gevangen wordt gehouden door de sneeuwberen.

Zoals altijd zijn boeken van Geronimo een feest om te lezen. Naast dat de verhalen gewoonweg leuk zijn zit er ook altijd een educatief ondertoontje in. Lezen en leren tegelijk dus, ideaal voor kinderen om zelf te lezen, maar ook geweldig leuk om voor te lezen. Uiteraard is ook dit deel van Geronimo rijkelijk bezaait met mooie afbeeldingen. De creatieve teksten zorgen ervoor dat het spannend blijft en het lezen van de avonturen van Geronimo nooit saai wordt.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923213
120 pagina’s
Prijs: € 15,90

[bol_product_links block_id=”bol_56b87bc27dba7_selected-products” products=”9200000046289145″ name=”De verschrikkelijke sneeuwrat – Geronimo Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.