Een verhaaltje over een varken zonder krul in zijn staartje, over een dino-ei zó groot dat het de hele kamer vulde en over een prachtige, goedgebekte papegaai. Deze en nog veel meer vrolijke, geillustreerde verhaaltjes vind je in De verhaaltjesboom, het mooie vervolg op De versjesboom.

De verhaaltjesboom is een boek vol verhaaltjes uit de verhaaltjesboom, maar omdat we niet iedereen een verhaaltjesboom kunnen geven, is er een boek gemaakt van de verhaaltjes uit de boom. Er zijn verhaaltjes met een krul, veel kleur en veel dieren, maar ook maar vegetarisch leeuwen en kunstige papagaaien.

Het is een lekker groot boek zodat het voor iedereen fijn vasthouden is. De bladzijden voelen lekker dik en stevig en de verhaaltjes zijn op rijm en dat leest heel leuk weg. De cover os wel superduper druk door de blaadjes in de verhaaltjesboom, maar als je daardoor heen kijkt zie je alle personages van de verhaaltjes in het boek. Het ene verhaaltje is grappig, het volgende een beetje zielig, maar overal zit een mooie, leerzame boodschap in.  Lees en verwonder jezelf over de levendigheid van de verhaaltjes en illustraties. Alle verhaaltjes hebben hele mooie illustraties, gemaakt door Eefje Kuijl.

Eefje heeft een heldere kleurrijke stijl voor haar illustraties en werkt als freelancer voor zowel nationale als internationale opdrachtgevers.

Marianne en Ron hebben al vele prachtige kinderboeken op hun naam staan, van ‘de lessen van beer’ tot aan het ‘winkelstraatje’ en ‘kwallenpap en slakkenvla’, stuk voor stuk geweldige boeken met veel kleur, gekkigheid en gezelligheid.

Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789048860760
Pagina’s: 32
Prijs: € 14,99

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.