Vol verwachting klopt ons hart! Just Entertainment en Messercola presenteren vol trots de trailer van de gloednieuwe Sinterklaasfilm De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje. Deze nieuwe Sinterklaasfilm zal vanaf 6 oktober te zien zijn in de Nederlandse bioscopen. Ter ere daarvan geven we een geweldig leuk Sinterklaaspakket weg met daarin een Sinterklaas spel én een Intertoys kadokaart!

Het wordt weer spannend! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om dit jaar op tijd in Nederland te komen en het Sinterklaasfeest te redden. De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is een vrolijk avontuur voor jong en oud, boordevol humor!

Niemand minder dan Robert ten Brink vertolkt de rol van (adviseur van) Sinterklaas, hij treedt hiermee in de voetsporen van de in 2020 overleden Bram van der Vlugt. Martien Meiland maakt zijn filmdebuut als kasteelheer Jean Claude en de voetjes gaan van de vloer met YouTube-ster Party Piet Pablo en zijn nieuwste hit Dansen Voor De Sint. Chris Tates (Hugo Hogepief), Noraly Beyer (Burgemeester) zijn ook te zien in de film en Pamela Teves en Filip Bolluyt vertolken opnieuw de rollen van Mammie en Stan.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje is vanaf 6 oktober aanstaande te zien in de Nederlandse bioscopen. Nieuwsgierig naar deze nieuwe Sinterklaasfilm?
Klik hier om alvast de trailer te bekijken.

Ter ere van het verschijnen van De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje geven we een geweldig leuk Sinterklaaspakket weg met daarin het 4-in-1 Sinterklaas spel én een Intertoys kadokaart t.w.v. maar liefst € 25,-!

 

 

 

 

Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp De Grote Sinterklaasfilm naar winnen@BangerSisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 10 oktober 2021

written by

27 reacties op Winactie! Win een Sinterklaaspakket met het 4-in-1 Sinterklaas spel én een Intertoys kadokaart!

 1. Wat een gezellige Sinterklaasactie Bangersisters! Met dit geweldige Sinterklaaspakket worden wij graag in het zonnetje gezet! Ik ga alvast dromen, van het heerlijk avondje dat gaat komen!

 2. Lijkt mij een erg leuk spel en een Sinterklaascadeautje kopen bij Intertoys lijkt mij ook wel wat.
  Heel graag doe ik mee en hoop de Sinterklaasfilm met Martien Meiland erin ook nog te gaan zien.

 3. Met of zonder dobbelstenen
  met z’n twee of met een stel.
  Met z’n allen rond de tafel
  voor het spelen van dit spel.

  Een Intertoys cadeaukaart is heel erg handig
  Kun je naar de winkel gaan
  En met deze in je handen
  komt de prijs er niet op aan.

 4. Heerlijk om straks de intocht van sinterklaas weer op tv te zien. En kadootjes kopen en kinderen verwennen dat wil toch iedere hulp sinterklaas.

 5. Om te beginnen
  Wat een superleuke prijs kan je hier winnen
  Ik doe graag mee voor m’n kleinkinderen van 4 en 5 jaar
  Ze zijn echt een geweldig paar
  Mijn kleinkinderen zingen nu al luid mee
  Als ik ze Sinterklaasliedjes laat horen op tv
  Dan staan ze te dansen en te springen
  En ben ik ook gezellig met ze mee aan het zingen.
  Elk jaar is het weer een tijd vol met dromen
  Zou het de Sint en de Pieten ook dit jaar weer lukken km naar Nederland te komen.
  Groetjes van een hele trotse oma
  Jacqueline Verbeek

 6. Heel erg leuk dat jullie deze weggeef actie doen. Ik maak graag kans voor mijn kindjes van 5 en 7. Wij willen in de herfstvakantie ook naar de Sinterklaas film gaan, ben heel benieuwd hoe Robert het doet als Sinterklaas. Ik zag dat het spel bij top1toys al uitverkocht is, dus proberen we zo een kans te wagen. De kindjes vinden gezelschap spelletjes in de donkere maanden altijd heel gezellig en deze mama kan de cadeaubon goed gebruiken voor 5 december.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.