Fairytale Lacrima – Marina Theunissen

Wat wanneer je ineens ontdekt dat je niet diegene bent die je altijd dacht te zijn?
Wat als je helmaal van streek wordt gebracht door de plotselinge verdwijning van je vader?
Wat wanneer je ineens ontdekt dat je thuis hoort op een plek die je totaal onbekend is?
Wat gebeurt er wanneer die vreemde gloed in haar ogen weer opduikt?

Meghan wordt heel binnenkort vijftien en volgens haar beste vriend Percy kan ze die verjaardag beter niet thuis vieren. Een aantal recente ontdekkingen hebben da duidelijk gemaakt.
Samen besluiten ze te vluchten.
Wij volgen Meghan in haar spannende zoektocht naar de ware aard van haar afkomst.

Op een gewone zomeravond worden de seizoenen als bij toverslag uit hun normale tijdkring getrokken en de wereld dreigt te verzinken in een waar cataclysme.
Meghan en Percy dreigen overrompeld te worden maar vechten terug. Hun moed is bovenmenselijk maar de bedreigingen worden er niet minder erg op.

Een spannend young Adult fantasy – verhaal dat zijn vervolg vindt in ‘Fairytale Phoenix!’ dat in 2015 verschijnt.

Meghan komt erachter dat ze geen mens is wanneer haar vriend Percy haar op haar vijftiende verjaardag verteld dat ze een prinses van het een elfenrijk is dat Alwaysever heet. Daar is de Fairytale Lacrima gestolen die de vier seizoenen onder controle houdt. Al prinses van de herfst moet Meghan samen met haar vriend Percy, die Bywater heet, en haar twee nieuwe vrienden Daydreamer en Watchman op zoek naar de Fairytale Lacrima. Onderweg ontdekt ze steeds meer van haar magische krachten door middel van het vier seizoenenwiel.

Het verhaal is het ontzettend spannend. Al vanaf het begin is duidelijk dat Meghan geen gewoon meisje is. Fairytale Lacrima is een ontzettend leuk boek, zeker als je een fantasyfan bent, je kunt het boek dan maar heel moeilijk weg leggen. Zelf heb ik het heel graag gelezen en ik kijk dan ook ontzettend uit naar het vervolgverhaal dat in 2015 verschijnt.

Uitgeverij: Kramat
ISBN: 9789462420212
229 pagina’s
Prijs: € 16,95

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.