heksen-van-fantasia-4-de-heks-van-weer-en-wind-thea-stiltonTerwijl Samah en Yara nog steeds opgesloten zitten in het gruwelijke kasteel Obscuur, het kasteel van de Grauwe Heksen, is Nives getroffen door een merkwaardige vermoeidheid. Ze heeft nergens puf voor en niemand lijkt haar te kunnen helpen, zelfs de genezer van de Koraaleilanden zit met de handen in het haar. Samah en Yara trotseren ondertussen vele gevaren, dwalend door de lange, donkere gangen van het kasteel van de heksen, en komen er achter wat de heksen van plan zijn. De ondergang van het Grote Rijk lijkt nabij en zij kunnen niets doen om hun familie te waarschuwen! En dan komt de vreselijke aanval van Tempestia, de Heks van Weer en Wind, die met behulp van haar griezelige Wolkenweefsters een allesvernietigende storm boven Arcadia ontketent. De koninklijke familie, die daar bijeengekomen is om de verontrustende situatie in het rijk te bespreken, doet er alles aan om het kasteel van de ondergang te redden, maar het kost hen grote moeite. Als dan tot overmaat van ramp blijkt dat de Prins zonder Naam niet meer in de cel ligt waar hij hoort te slapen, lijkt alles verloren. Hoeveel tegenslag kan één rijk hebben?

De heks van weer en wind is het vierde deel uit de serie Heksen van Fantasia. In dit deel gaat het verhaal verder. Samah en Yara zitten nog steeds opgesloten in kasteel Obscuur. Hun zoektocht door de lange gangen van het kasteel zijn vol spanning en gevaren, maar ze komen er wel achter wat de heksen in hun schild voeren. Nives wordt ondertussen getroffen door een verschrikkelijke vermoeidheid waar niemand een verklaring of oplossing voor lijkt te hebben. Hoe ze ook hun best doen, het lijkt er toch op dat de heksen gaan winnen wanneer de heks van weer en wind een aanval doet. Het Grote Rijk loopt serieus gevaar, zal dit nog te redden zijn? En waar is de Prins zonder Naam gebleven?

Alweer het vierde en net zo spannende deel van de serie van De heksen van Fantasia. Waar deel drie op is gehouden gaat dit deel verder, en dat is zeker zo spannend. De Heksen van Fantasia is een serie van Thea Stilton, maar dan geschreven voor wat oudere kinderen. Het verhaal is superspannend en mooi om te lezen. Dit vierde deel staat ook weer garant voor veel uurtjes spannend leesplezier.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085922810
271 pagina’s
Prijs: € 15,95

[bol_product_links block_id=”bol_58b984a30ed7d_selected-products” products=”9200000029875038,9200000060486973″ name=”Heksen van Fantasia 4 – De heks van weer en wind – Thea Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.