winactie-win-de-dvd-of-blu-ray-van-captain-fantasticOp 17 februari verscheen Captain Fantastic in de Nederlandse bioscoop. Inmiddels is bekend dat Viggo Mortensen helaas niet de Oscar voor zijn rol in deze film mag verzilveren. Banger Sisters bouwde alvast een feestje, want Oscar of niet, deze film is gewoon geweldig! Daarom gaven wij alvast wat dvd’s en Blu-ray’s weg!

captain-fantasticCaptain Fantastic:
In de prachtige bossen in het noordwesten van Amerika heeft Ben (Viggo Mortensen) zijn ideale wereld geschapen. Een perfecte plek voor zijn zes kinderen, ver weg van de hectiek en de sociale druk van het hedendaagse bestaan. De kinderen studeren en leren jagen. Het leven is puur en overzichtelijk. Tot een dramatische gebeurtenis het gezin doet besluiten de confrontatie met de buitenwereld aan te gaan. Met zowel heftige als hilarische gevolgen…

Niet alleen Mortensen maakt grote indruk, maar ook de kinderen zijn stuk voor stuk verbluffende acteurs. Matt Ross won de prijs voor Beste Regisseur in het programma ‘Un Certain Regard’ van het Filmfestival van Cannes.

Alvast een voorproefje? Bekijk hier de trailer van Captain Fantastic.

Banger Sisters mocht twee keer een dvd én twee keer een Blu-ray weggeven van deze mooie film. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, jullie prijs komt jullie kant op!

Winnaars dvd
*Marieke uit Geleen
*Van-Gilde J. BE

Winnaars Blu-ray
* Marjo  Hoevenaars
* Leonie Verwoolde

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.