Heksen van Fantasia De heks van stof en as, deel 5 – Thea Stilton

De prinsessen van Fantasia reizen door het Land der Leegte op zoek naar de Bron van de Waarheid. Maar vlak voordat ze hun doel bereiken, duiken ineens de wrede Heks van Sof en As op, die het Grote Rijk voorgoed wil veroveren.

In dit vijfde deel van De heksen van Fantasia zit Prinses Samah nog steeds opgesloten in Kasteel Obscuur. De hele Koninklijke familie is vast van plan haar te redden, het probleem is alleen dat niemand weet waar het kasteel precies staat. De Zilveren Eenhoorns kunnen hen helpen. Door een magisch lied te zingen kunnen ze deze bijzondere dieren oproepen. Er is echter een groot probleem. Wanneer ze de tekst van het lied opzoeken in het Heksenboek blijkt de inkt te zijn verdwenen en is de pagina leeg. Om de tekst weer zichtbaar te krijgen volgt er een avontuurlijke en spannende reis.

Ook dit deel van Thea Stilton, De prinsessen van Fantasia is heerlijk om te lezen. De tekst is boeiend en het verhaal spannend. De mooie illustraties e uitgebreide beschrijving van de personages zorgen dat je je helemaal in de wereld van de prinsessen waant. Weer een prachtig verhaal, vol spanning wachten we op het volgende deel.

Uitgeverij: De wakkere muis
ISBN: 9789085922940
Pagina’s: 288
Prijs: € 15,95

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.