Hoe maak ik het aan - Evelien de Vlieger

Felix is verliefd op Amina en dat vindt hij geen pretje, want hij heeft niets met meisjes. Volgens zijn vriend Pieter moet hij het aanmaken. Maar hoe doe je dat?

Een verhaal vol rare kronkels over een jongen met vlinders in de buik, over spinnenlijstjes en wimperwensen, over een hoofd als een tomaat en een lente-ui zo fris als de liefde. En o ja, er doen ook vleesetende planten in mee. Verliefd zijn, lang niet zonder gevaar!

Openen op eigen risico

Hoe maak ik het aan gaat over Felix en hoe hij over meisjes en verliefdheid denkt. Het boek leest heel lekker weg omdat de tekst wordt afgewisseld met tips van Felix en plaatjes. Het onderwerpt is natuurlijk wel serieus, maar het boek staat vol grapjes en grappige tekeningen. Wat ik heel erg leuk vind is dat dit boek geschreven is vanuit de gedachten van een jongen. Meestal gaan dit soort boeken over de gedachten, gevoelens enzo van meisjes in de puberteit. Dan is het extra leuk om dat nu eens over jongens te lezen. Ook wel leerzaam, zowel voor jongens als voor meisjes. Hoe maak ik het aan is geschreven voor kinderen in de puberteit, vanaf ongeveer tien jaar.

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401424264
Pagina’s: 82
Prijs: € 12,50

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.