het-ontpiekerboekje-corinne-sweet

We kunnen onszelf helemaal gek piekeren. Over werk, collega’s, hypotheken, relaties en vriendschappen. Wat onschuldig begint met een beetje zorgen maken, kan zich ontwikkelen tot dagelijkse stress, angsten en nervositeit. Maar hoe zet je het stop?

Het ontpiekerboekje helpt met tips en opdrachten, ontwikkeld door gedragstherapeut Corinne Sweet, stress om te zetten in rust en een negatieve gedachtespiraal te neutraliseren en te stoppen. Soms met mindfulness, soms door oefeningen om anders te leren denken.
Het zal niet elk probleem oplossen, maar wel helpen je dagen en nachten niet te veel te laten beïnvloeden door zorgen die geen oplossingen bieden.

Soms maak je jezelf helemaal gek door ellenlang gepieker, kleine zorgen kunnen tijdens het gepieker in je hoofd uitlopen tot grote problemen. Hoe kun je hier een einde aan maken? Het ontpiekerboekje is hierbij een welkome hulp. In dit boekje staan tips en opdrachten die bedacht zijn door Corinne Sweet, gedragstherapeut en specialist in Mindfulness. Zo bevat het boekje tips om stress om te zetten naar rust en je hersens te leren om het piekeren te stoppen en dus de zorg niet uit te laten groeien tot een groot probleem. Daarnaast geeft Corinne je diverse opdrachten waardoor je tot rust komt. Ze help je met omdenken en je gepieker om te zetten naar anders leren denken en anders te kijken naar de dingen. Daarnaast geeft ze tips om je vaste piekerpatroon te doorbreken.

Een fijn boekje om even tot jezelf te komen en vooral te leren hoe je voor jezelf het leven makkelijker en minder stressvol kan maken, ondanks de drukte van alledag. Naast de inspirerende teksten en opdrachten bevat het boekje ook prachtige illustraties. Een handig boekje om bij de hand te hebben wanneer je behoefte hebt aan kalmte en rust in je hoofd en leven.

Uitgeverij: Spectrum
ISBN: 9789000358489
224 pagina’s
Prijs: € 14,99

 

[bol_product_links block_id=”bol_5a621de7941ed_selected-products” products=”9200000079025424,9200000079178774″ name=”Het ontpiekerboekje – Corinne Sweet” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.