Je eet bij iemand, en je denkt: dit is lekker! Of je herinnert je nog levendig die ene maaltijd van je moeder, opa of vriendin.
Stel vanaf nu de vraag: ‘Mag ik het recept?’, en verzamel jouw favorieten in dit invulboek. Zo maak je een heel persoonlijk en uniek receptenschrift vol dierbare gerechten.

Verspreid door het boek vind je alvast acht ingevulde pagina’s met een lekker recept ter inspiratie.

Eet smakelijk!

Iedereen weet dat eten verbind en je aan de eettafel veel dierbare herinneringen creëert. Je kan vanaf nu in Mag ik het recept? deze mooie momenten en herinneringen vastleggen door de chef het recept voor jou op te laten schrijven. Mag ik het recept? is op veel manieren inzetbaar. Je kan je eigen favoriete recept van een vriendin, familielid of collega vragen, maar je kan ze ook hun eigen signature dish laten noteren. Dit laatste heb ik bij mijn grootvader gedaan, waardoor dit boekje nu gelijk van onschatbare waarde is voor mij.

De vormgeving is simpel; de witte pagina’s zijn voor je vrienden, buren, collega’s en familie om in te vullen en op de blauwe pagina’s staan de recepten die al voor je opgeschreven zijn. Er is telkens ruimte voor 4 personen en hun recepten, waarna een gedrukt recept volgt. Denk hierbij aan pannenkoeken, Eton Mess met frambozencoulis en spaghetti alla puttanesca.
Om het makkelijk en overzichtelijk te maken, kan je voorin het boek zelf de inhoudsopgave invullen en achterin de gerechten in een alfabetische volgorde rangschikken. Zo heb je een recept in een mum van tijd teruggevonden. Voorin het boek staan ook een aantal tips voor de personen die de eer hebben om hun recept in jouw kookboek te zetten.

Tevens bevat dit boekje naast ruim voldoende schrijfruimte voor de ingrediënten en het recept, ook een ‘foodie-paspoort’ met vragen als ‘mijn restauranttip’, ‘mijn lievelingsgerecht’, my guilty pleasure’, ‘mijn favoriete kookboek’ en ‘mijn keukengeheim’. Zo leer je elkaar ook nog eens op een ander niveau kennen.

Mag ik het recept? is een boek dat zo persoonlijk word gemaakt door de mensen om je heen, dat je hem met trots tussen je kookboeken in de keuken hebt staan. Daarnaast heeft hij ook nog eens een heel leuk prijsje, waardoor hij perfect is om cadeau te geven.

Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum
ISBN: 9789000367023
Pagina’s: 160
Prijs: €12,50

[bol_product_links block_id=”bol_5c6d3c9055dc2_selected-products” products=”9200000101929973″ name=”Mag ik het recept?” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.