Love Story 2 - Terug naar school - Jette Schröder

Eva heeft het goed voor elkaar. Ze haalt mooie cijfers en heeft een leuke vriendinnengroep. Dit verandert als ze na de zomer niet meer bij haar vriendinnen in de klas zit, maar bij de chagrijnige zittenblijver Simon. Als de twee samen een werkstuk moeten schrijven, lopen de irritaties hoog op. Simon ziet echter als enige dat Eva door haar vroegere vriendinnen wordt buitengesloten. En Eva helpt hem contact te maken met zijn weggelopen vader. Misschien valt het schooljaar toch nog wel mee…

In Terug naar school lees je over Eva. Haar leventje is eigenlijk perfect want ze haalt mooie cijfers en heeft een ontzettend leuke vriendinnengroep. Maar alles veranderd als de zomervakantie voorbij is. Eva blijkt in een andere klas te zitten dan de rest van haar vriendinnen. Waar ze wél bij in de klas zit is de vervelende Simon, een jongen die het afgelopen jaar is blijven zitten. Haar vriendinnen sluiten Eva steeds meer buiten en de ramp lijkt compleet als ze juist samen met Simon ook nog een werkstuk moeten maken. Maar dan leert ze Simon past echt kennen.

Terug naar school is het tweede deel van de Love Story serie. Net als het eerste deel is ook Terug naar school een heerlijk boek om te lezen. Ondanks dat het delen zijn van een serie zijn de boeken prima los van elkaar te lezen.

Uitgeverij: Moon
ISBN: 9789047707431
168 pagina’s
Prijs: € 12,50

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.