In deze nieuwe editie van Max doet André Hoogeboom verslag van het historisch GP 2021-seizoen vol onverwachte wendingen, waarin Max Verstappen de eerste Nederlandse F1-wereldkampioen ooit werd.

In deze geheel herziene en actuele editie van de bestseller Max blikt André Hoogeboom terug op de carrière van F1-coureur Max Verstappen, en vertelt hij zijn ongelooflijke verhaal.

In 2021 is de Formule 1 teruggekeerd naar Nederland. Met het verlengen van zijn contract bij Red Bull, de races in Zandvoort én de resultaten die hij heeft meegenomen uit de seizoenen 2019 en 2020, zijn de ogen van de wereld gericht op de man die de Formule 1 voor altijd heeft veranderd.

André Hoogeboom trekt in Max de lezer mee in het waanzinnige avontuur van de stercoureur. Beginnend bij de vliegende start van zijn carrière tot en met het ongelofelijk spannende wereldkampioenschap in 2021. Het jaar waarin de strijd tussen Hamilton en Verstappen werd beslist tijdens de allerlaatste race in Abu Dhabi. Lees alles over de fenomenale carrière van Max, inclusief de bloedstollende race naar die felbegeerde titel.

In Max vertelt auteur André Hoogeboom het succesverhaal van de Formule 1 wereldkampioen Max Verstappen. Het boek leest op zich lekker weg, maar toch vond ik het hier en daar wat mager overkomen, zeker als je andere boeken over Max hebt gelezen. De vliegende start vond ik een beetje raar, want het is geen geheim dat Max hard heeft moeten werken om te komen waar hij uiteindelijk is beland. Max heeft vooral hard moeten werken en vaak door moeten zetten. En dat lees je dan weer wel terug in het boek. Een beetje dubbel. Ik miste hier en daar de passie voor het Formule 1 bij de schrijver zelf. Het komt een beetje over alsof de auteur snel het één en ander in elkaar heeft gezet om snel mee te kunnen liften op de wereldtitel die Max onlangs won. En dat is jammer, want als de auteur iets meer aandacht aan het boek had besteed had dit een mooi naslagwerk kunnen zijn.

Al met al is Max van Andre Hoogeboom toch leuk om te lezen. Hij laat je zien hoe de kleine Max al vroeg aan zijn carrière begint en het steeds verder schopt in de Formule 1 wereld. Voor fans van Max Verstappen is dit een leuke aanvulling op de vele boeken die inmiddels al zijn geschreven over de wereldkampioen Formule 1.

Uitgeverij: Xander Uitgevers B.V.
ISBN: 9789401616317
320  pagina’s
Prijs: € 20,-

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.