Mijn man en mijn minnaars - Robin Rinaldi

Wanneer journaliste Robin Rinaldi erachter komt dat haar man andere ideeën over hun gezamenlijke toekomst heeft dan zijzelf, besluit ze alleen op haar eigen voorwaarden getrouwd te blijven.
Als ik geen kinderen zal hebben, dan zal ik minnaars hebben, is haar nieuwe motto. Ze verhuist naar haar eigen appartement, wordt lid van een datingsite en doet alles waarover ze ooit op seksueel vlak gefantaseerd heeft. Wat in deze openhartige, moedige en inspirerende memoires volgt is een jaar vol seks, gebroken harten en onverwachte openbaringen.

Mijn man en mijn minnaars daagt je uit om je normen te herzien en de optimale balans te vinden tussen anderen liefhebben en trouw blijven aan jezelf.

In Mijn man en mijn minnaars komt Robin erachter dat het leven wat zij had uitgestippeld ‘m niet gaat worden als haar man en zij totaal andere toekomstverwachtingen blijken te hebben. In plaats van kinderen kiest Robin voor een andere optie. Ze neemt een bijzonder besluit; ze zal haar leven naar eigen inzicht gaan inrichten. Ze besluit getrouwd te blijven, maar naast haar huwelijk op zoek te gaan naar minnaars. Dat gaat niet zonder slag of stoot. Robin valt in een avontuur wat niet te stoppen lijkt.

De heerlijke schrijfstijl trekt je mee het verhaal in. Naar mate Robin haar zoektocht vordert wordt het steeds spannender. Daarnaast zet het boek je aan tot nadenken, want wat doe je als je toekomstbeeld op losse schroeven komt te staan? Mijn man en mijn minnaars is een heerlijk boek om te lezen, je in te verdiepen en soms te verbazen.

Uitgeverij: Cargo
ISBN: 9789023491606
340 pagina’s
Prijs: € 19,90

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.