Prinsessen van Fantasia De IJsprinses - Thea Stilton

Dit is het eerste boek in een nieuwe fantasy-reeks, waarin de avonturen van de Prinsessen van Fantasia worden verteld.

Er was een tijd waarin het Grote Rijk bestond, een enorm gebied aan de uiterste grens van het Fantasiarijk. Een boosaardige tovenaar heerste over het hele rijk, totdat hij werd verslagen door een dappere ridder. De ridder deed alle tovenarij in de ban en verdeelde het rijk in vijf gebieden, die hij toevertrouwde aan zijn dochters: de Prinsessen van het Fantasiarijk.

Maar nu probeert iemand de Vijf Rijken te herenigen, iemand die het hart wil winnen van Nives, de prinses van het Rijk van het Eeuwige IJs. In het geniep is hij een plan aan het beramen om de tijd van de oude tovenarij in ere te herstellen. Wees dus voorzichtig wanneer je je in de eeuwige sneeuw van dit verhaal waagt, want er loeren talloze gevaren…

Een nieuwe reeks in paperbackvorm van Thea Stilton. In dit eerste deel van de Prinsessen van Fantasia maken we kennis met De IJsprinses die regeert over het Rijk van het Eeuwige IJs. Nives heeft één grote vriend die over haar waakt, de grote witte wolf Gunnar. De tante van Nives vindt dat het tijd wordt dat Nives gaat trouwen en organiseert een groot feest. Een gast is wel heel erg aanwezig en zorgt voor verwarring. Is hij wel wie hij zegt te zijn?
Een heerlijke, spannende nieuwe reeks van Thea Stilton, die er wederom in slaagt om haar lezers, jong of oud, mee te trekken in een nieuw avontuur.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 978.90.8592.308.4
271 pagina’s
Prijs: € 10,00

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.