Topford in Hollywood sferen - Thea Stilton

De Thea Sisters zijn vijf studentes aan het Topfort College op Walviseiland. Deze pittige muizinnen dromen ervan om, net als ik, journaliste te worden! Het leven op het college is altijd spannend; de vriendschappen, de verliefdheden en vele andere dingen die de studenten dagelijks bezighouden. Er is altijd wel iets aan de poot!

Topford in Hollywood sferen
De studenten van Topfort zijn door het dolle heen: de mega-populaire acteurs Dylan Macmillan en Kiki Spark zijn op Walvseiland voor de opnames van hun allernieuwste film. Drie maal raden waar die film zal worden gedraaid… op het Topfort College! Alles verloopt volgens plan, totdat een van de actrices ziek wordt en er naar een vervangster moet worden gezocht. Genoeg studentes die auditie willen doen, maar weten ze zich staande te houden naast de koele en afstandelijke Dylan?

Topford in Hollywood sferen is het vijftiende deel uit de Thea Sisters serie, Het leven op Topford.
Iedereen is op van de spanning want op Topford zal een film worden opgenomen met niemand minder dan Dylan Macmillan en Kiki Spark in de hoofdrol. Het verhaal wordt nog spannender wanneer Kiki ziek wordt en de crew op zoek moet naar een vervangster. Op Topford lopen genoeg meiden rond die de rol willen vervullen, maar zal het ze ook lukken?
Topford in Hollywood sferen staat garand voor de nodige leesuurtjes vol spanning, romantiek en vermaak.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 978.90.8592.305.3
218 pagina’s
Prijs: € 7,50

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.