Prinsessen van Fantasia De Koraalprinses - Thea Stilton

In het tweede deel van De prinsessen van Fantasia serie leren we Kalea, de Koraalprinses, kennen.
Kalea woont met haar twee broers in paleis Vergeetmeniet op Sterreneiland. Op een dag spoelt er een mysterieuze schipbreukeling aan, die de naam Kaliq Zaba draagt. Vanaf dat moment gebeuren er vreemde dingen op het eiland en wordt een van Kalea’s broers ontvoerd. Hoewel Kalea aanvankelijk geen enkele verdenking jegens de schipbreukeling koestert, verandert dat snel als Kaliq Zaba net zo onverwacht weer is verdwenen als hij kwam. Tegelijkertijd blijkt er iets kostbaars uit het paleis te zijn gestolen …

In dit tweede deel van de Prinsessen van Fantasia gat het verhaal over Kalea, de koraalprinses. Samen met haar broers woont Kalea in het paleis Vergeetmeniet op Sterreneiland. Wanneer er op een dag een schipbreukeling aan spoelt begint het avontuur. Kaliq Zaba’s aanwezigheid zorgt voor rare zaken. Zo is wordt één van Kalea’s broers ontvoerd en gebeuren er nog meer vreemde dingen. Toch heeft Kalea er vertrouwen in dat dit alles niets met hun schipbreukeling te maken heeft. Maar dan verdwijnt Kaliq, net als een wel heel kostbaar iets uit het paleis. Zou het dan toch…?
Ook in dit tweede deel van de Prinsessen van Fantasia zorgt Thea Stilton weer voor heerlijke uurtjes spannend leesplezier.

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 978.90.8592.309.1
271 pagina’s
Prijs: € 10,00

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.