Schrijf je eigen kinderboekenserie - Suzanne buis

Een kinderboekenserie schrijven, hoe doe je dat? Waar begin je? Hoe zorg je dat al jouw boeken overal verkocht en met veel plezier gelezen worden? Deze praktische handleiding is een uitstekend begin.

Suzanne Buis schrijft, bewerkt en vertaalt kinderboekenseries. De kennis en ervaringen die ze opdeed met meer dan 80 publicaties deelt ze op haar geheel eigen manier: met persoonlijke verhalen en heel veel praktische tips. Iedere schrijver kan hiermee zijn of haar voordeel doen, van beginner tot gevorderde. Wil je een boek schrijven? Dan kun je hiermee echt aan de slag. Overweeg je zelfs en serie te schrijven? Laat dit boek je helpen er een succesvolle serie van te maken. Zo kunnen duizenden lezers nog jarenlang genieten van jouw verhalen.

In Schrijf je eigen kinderboekenserie helpt Susanne Buis je op weg in de jungle van het schrijven. Het boek staat boordevol met tips hoe je een kinderboek leuke en spannend maakt, je lezers aanzet tot verder lezen en het geheel boeiend houdt. Het boekje is niet alleen voor beginnende schrijvers, ook schrijvers die al even bezig zijn kunnen met de tips hun boeken nog boeiender maken.

Naast de tips van Suzanne komen ook andere auteurs aan het woord. Hoe schreven zij hun boek, wat hebben zij voor praktische tips? Schrijf je eigen kinderboekenserie is een boekje wat eigenlijk bij elke (beginnende) auteur binnen handbereik zou moeten liggen.

Uitgever: Suzanne Buis
ISBN: 9789402117813
73 pagina’s
Prijs: € 17,95/ e-book € 9,95
Te bestellen bij Suzanne Buis

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.