Ridders van Fantasia, deel 4 De Duistere Kroon – Geronimo Stilton

De spinnenkoningin is erin geslaagd om de Duistere Kroon te bemachtigen. Met dit krachtige magische voorwerp is ze in staat om alle volkeren van Fantasia in één klap uit te roeien. Maar de boosaardige koningin lijkt plotseling in het niets te zijn verdwenen. Het kan niet anders of ze bereidt zich in alle stilte voor op de finale strijd. De Ridders van de Zilveren Roos moeten haar zien te vinden voordat het te laat is. 

In dit vierde deel van de Ridders van Fantasia strijden de volkeren van Fantasia nog altijd tegen de duistere vijanden. Ze zijn bijna zover dat ze de strijd op willen geven, maar dan komt de kwaadaardige Spinnenkoningin in het bezit van een magische kroon. Hiermee wil ze aan de macht komen in Fantasia, en dat laten onze dappere strijders natuurlijk niet gebeuren. Een hevige strijd barst los als de Ridders van de Zilveren Roos in actie komen tegen deze machtige schurk.

Net zoals de vorige delen is ook dit deel, De duistere kroon, weer ontzettend spannend. Hoewel de duistere kroon het vierde deel van de serie is, is het niet persé nodig om de voorgaande delen te hebben gelezen. Aan het begin van het boek wordt je bijgepraat over wat eerder gebeurde en op die manier rol je moeiteloos het verhaal in. Spanning en het avontuur doen de rest. Het verhaal is aangevuld met prachtige illustraties die ontzettend tot de verbeelding spreken en het verhaal nog sprekender maken. Een ontzettend leuk en spannend verhaal met een mooi einde.

Uitgeverij: De wakkere muis
ISBN: 9789085922957
Pagina’s: 352
Prijs: € 17,95

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.