Smartvideos is een geweldige introductie die je uitdaagt om meer uit je smartphonecamera te halen dan flauwe filmpjes en halfbakken herinneringen.
Van verjaardag tot vakantie of sportwedstrijd: elke bladzijde geeft nieuwe inspiratie om je filmpjes boeiender te maken. Denk je dat het moeilijk is om video’s te maken, of veel gedoe? Daar gaat dit boek verandering in brengen. Ontwikkel je eigen stijl en experimenteer door de uitdagingen en tips in dit boek. Leg jouw mooiste herinneringen vast in onweerstaanbare video’s, gewoon met je smartphone!

Met de superhandige gids Smartvideo’s van Janou Zoet leer je hoe je met je smartphone de meest mooie filmpjes kan maken. Het is geen boekje wat je snel even doorbladert voor enkele tips, maar een uitgebreid boek vol uitgebreide uiteenzettingen hoe je de mooiste filmpjes kunt maken. Zo leer je dat je moet letten op details, een script moet maken en je filmpje moet monteren om het mooiste resultaat te krijgen. Ook suggesties voor accessoires en tips om je uiteindelijke video’s te delen staan in dit boek.

Na het lezen van Smartvideo’s van Janou Zoet maak je nooit meer halfbakken video’s en weet je hoe je je smartphone optimaal kan gebruiken. Voor iedereen die meer wil dan alleen een kort simpel filmpje maken maar niet weet waar te beginnen is dit boek een echte aanrader.

Uitgeverij: Lannoo
ISBN: 9789401484565
208 pagina’s
Prijs: € 15,99

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.