tagged-slachtoffers-titia-wijbengaDe achttienjarige Merel wordt na de schooltijd ontvoerd. Tot haar grote angst werkt ze er op onverklaarbare wijze zelf aan mee. Al snel blijkt dat haar ontvoerders haar op een onmenselijke manier misbruiken voor experimenteel onderzoek. Ze blijkt niet het enige slachtoffer te zijn. Als ze samen met haar lotgenoot Martijn en met hulp van de mysterieuze “Stem” weet te ontsnappen, blijken ze hun leven nog steeds niet zeker te zijn. Daarom roepen ze de hulp in van kindertherapeute Maud en privédetective Mark, die op zoek is naar het vermiste meisje Ruth. Samen weten ze steeds dichterbij de angstaanjagende waarheid te komen.

Is het toeval dat alle proefpersonen hooggevoelig zijn? En wie is de “Stem”?

Samen met TAGGED – Daders en Redders vertellen deze twee verschillende boeken… alles!

TAGGED Slachtoffers is hetzelfde verhaal als in TAGGED Daders en Redders, maar dan gezien vanuit het perspectief van de jongeren in het hele verhaal. Zo ontstaat een uniek boekenduo.

Het boekverhaal begint een beetje wazig als de 18 jarige Merel vanuit school, het begin van de herfstvakantie, naar haar oma’s huis wil fietsen. Op onverklaarbare wijze wordt ze naar een andere plek toegetrokken waar een auto klaar staat. Merel stapt in, ondanks de stemmen in haar hoofd die haar waarschuwen voor gevaar. Merel komt terecht in iets wat lijkt op een hotel. Er is van allerhande luxe aanwezig en zelfs de kledingkast hangt vol met kleding in haar maat. Merel laat het allemaal over zich heenkomen, ook wanneer ze van alles aan haar vragen. Na de onderzoeken, wat daadwerkelijk gruwelijke experimenten van Andersson zijn, is Merel volledig out en heeft geen idee wat er met haar is gedaan. Dan komt ze in contact met Martijn. Hij zit al langer vast en ook op hem worden experimenten uitgevoerd. Maar ook Martijn weet niet precies wat en hoe. Ze besluiten samen te spannen en weten te ontsnappen. Eenmaal weer buiten is het gevaar nog lang niet geweken. Ze roepen de hulp in van therapeute Maud. Ook Mark, die werkt als privé detective en op zoek is naar het verdwenen meisje Ruth, helpt hen in deze zoektocht. Maar of met het ontsnappen aan Andersson alles ten einde komt? Dat valt nog flink tegen.

Het verhaal van TAGGED is ontzettend spannend geschreven. De auteur schrijft toegankelijk en het verhaal spreekt hierdoor tot de verbeelding. De titel is zeer pakkend en letterlijk gekozen, het geeft bijna in één woord aan waar deze boeken over gaan. Bijzonder is vooral wanneer je het andere boek TAGGED Daders en Redders ook hebt gelezen. Je beleeft hetzelfde verhaal, maar dan uit de tegenovergestelde perspectieven. Een bijzonder boek wat nog spannender is om samen met iemand anders te lezen

Uitgeverij: In-OutBooks
ISBN: 9789490537630
300 pagina’s
Prijs: € 17,50 per boek

[bol_product_links block_id=”bol_5a21b0b18831d_selected-products” products=”9200000084842282″ name=”TAGGED – Slachtoffers – Titia Wijbenga ” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.