zeesnorren-en-monsterdraken-geronimo-stiltonHengels vol haringen! Er is een fles met een brief erin aangespoeld in Rokfjord, maar door het zeewater is de tekst niet meer goed leesbaar. De Noormuizen kunnen nog net ontcijferen dat hij van de superslome knagers op het eiland Puffjord komt. Ze zijn daar vast in gevaar en hebben dringend hulp nodig! De Noormuizen gaan er onmiddellijk op af in hun langschepen, en natuurlijk zal Geronimo ook mee moeten, zelfs al is hij als de dood voor water. Brrr, een ijzig avontuur!

In Zeesnorren en monsterdraken raakt onze vriend Geronimo verzeild in een avontuur op zee. En die arme Geronimo heeft nog wel zo’n hekel aan het water! Het avontuur begint al meteen wanneer er een brief in een fles aanspoelt op het strand in Rokfjord. Wat er precies in staat is niet duidelijk, maar de Noormuizen weten er uit te halen dat de fles met brief afkomstig is van het eiland Puffjord. De Noormuizen begrijpen dat de knagers daar in gevaar zijn en schieten hen te hulp. En Geronimo moet uiteraard met hen mee.

Alweer een doldwaas avontuur van Geronimo Stilton. Zoals ook in de andere delen wordt er in het hele boek een wisselende opmaak van tekstvormen gebruikt. Naast dat de boeken van Geronimo Stilton leuk zijn om te lezen, zijn ze ook erg leerzaam. In elk boek zit spelenderwijs informatie verstopt. De grappige tekeningen zorgen voor de rest. Weer een mooi exemplaar in de collectie van Geronimo Stilton, die lezen pas écht leuk maakt!

Uitgeverij: De Wakkere Muis
ISBN: 9789085923626
245 pagina’s
Prijs: € 15,95

[bol_product_links block_id=”bol_58b9855a29d74_selected-products” products=”9200000060486983″ name=”Zeesnorren en monsterdraken – Geronimo Stilton” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.