Het merk Divapower staat niet voor prinsessen en verwaand gedrag, maar voor je dromen achternagaan, hard werken en in je kracht staan. De stijl is chique en stoer.  Het gouden randje verwerkt met de trends van nu zorgen voor een toffe kledinglijn voor hippe jongeren en jongvolwassene van nu!

Divapower is geen fast-fashion merk. De kleding wordt namelijk op een 100% eerlijke manier gemaakt. Dit betekent dat er geen sprake is van slechte arbeidsomstandigheden, dat de mensen goed betaald krijgen, gewone arbeidsuren draaien en goed behandeld worden. Daarnaast maakt Divapower alleengebruik van stoffen zonder vervelende chemicaliën, gevaarlijke stoffen die normaal in onze kleding zitten maar slecht voor het milieu zijn. Om dat te bewijzen zijn de stoffen gecertificeerd met het GOTS keurmerk.

Aaliyah, oprichtster van Divapower, vindt dit heel erg belangrijk omdat gebleken is dat het milieu flink wordt aangetast door de fast-fashion industrie. De wereld wordt met het maken van fast-fashion heel erg vervuild. Een gevolg daarvan is dat dieren uitsterven en de lucht vervuild wordt wat weer slecht is voor mens, dier en ons klimaat. Hierdoor ontstaan nog veel meer problemen in de wereld. Met Divapower wil zij hier heel graag een einde aan maken en jongeren, mensen van haar eigen leeftijd, bewust maken dat het ook anders kan. Zij laat met deze kledinglijn zien dat duurzame mode ook tof, hip en trendy kan zijn.

Over Aaliyah Saleh ~ A.K.A Lilly kleine
Aaliyah Saleh is 13 jaar oud en oprichtster en bedenker van het eerste duurzame tiener modemerk Divapower. In november 2018 kwam zij op het idee om een eigen modemerk te lanceren wat goed is voor onze wereld. Want na goed speurwerk blijkt dit er nog helemaal niet te zijn! Verder is Aaliyah niet geheel onbekend, want zij heeft in 2017 samen met Ronnie Flex opgetreden voor koningin Maxima op het kerstmuziekgala. Dit is uitgezonden op NPO 1. Daaruit voort is haar muziek carrière steeds meer gaan groeien.
Zo heeft Aaliyah in januari 2018 een platencontract getekend bij Netkids Music. In juli 2018 kwam haar eerste single uit, genaamd Lilly kleine. Deze heeft inmiddels al meer dan 150.000 views en streams opgeleverd. Aaliyah wil graag de wereld mooier maken met deze duurzame kledinglijn.

De droom van Aaliyah is om Divapower op 20 April 2020 tijdens de Fashion Revolution Week te lanceren. Hiervoor is een bedrag nodig van € 15.000, – Dit bedrag wil Aaliyah inzamelen middels een crowdfunding. Help jij Aaliyah om samen met haar de mode-industrie in de wereld mooier te maken? Doneer dan wat je kunt missen via deze link https://www.gofundme.com/f/duurzaam-tiener-mode-merk-divapowerdp

Uiteraard zijn journalisten en andere geïnteresseerden welkom op het lanceringsfeest van Divapower.
Wil je een item over Aaliyah maken of haar op een andere manier zichtbaarheid geven?
Neem dan contact op via Ashna Chatta ashna@chhatta.eu +31 6 39738284 of Roosmarie Ruigrok www.cleanandunique.com +31 6 53732256.

Voor meer info kijk op https://www.divapower-dp.com/

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.