Afbeelding1234

Verse, zelfgemaakte appeltaart is een overheerlijke en vooral typisch Nederlandse lekkernij. Geïnspireerd op het aloude recept van huisgemaakte appeltaart, heeft Pickwick er vanaf eind november een nieuwe variant bij: Pickwick Apple Pie. Een heerlijke verwenthee met stukjes appel, rozijn en de rijke smaak van kaneelstokjes. Pickwick Apple Pie is een thee om tijdens de koude wintermaanden lekker van te genieten.
Kruiden en specerijen
Al eeuwenlang genieten mensen met volle teugen van appeltaart in ons land en het recept kent inmiddels vele variaties. Maar het authentieke grootmoeders recept – met verse stukken zoete appel, grof kruimelig deeg en precies de juiste vleug kaneel – voert nog steeds de boventoon. Met Apple Pie, gebaseerd op dit originele recept, heeft Pickwick er een overheerlijke variant bij in haar Delicious Spices segment. Kruiden en specerijen staan bij de blends van Delicious Spices centraal; ze geven kracht en een uitgesproken smaak aan de thee.
In het theeschap
Pickwick Apple Pie is vanaf eind november te vinden in het theeschap van alle bekende Nederlandse supermarkten, in de D.E winkels en online via www.douweegbertsenmeer.nl voor een consumentenadviesprijs van € 1,59. De thee is overigens ook buiten de wintermaanden verkrijgbaar. Meer informatie over Pickwick is te vinden op www.pickwick.nl.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.