Nou, helaas heb ik afgelopen week geen proeve van bekwaamheid kunnen doen, want ik was erg verkouden. Niet dat ik dacht dat ik corona had, maar gezien het feit dat ik op school werk, heb ik besloten om mij te laten testen. Ik wist wel van tevoren dat het geen corona zou kunnen zijn, maar een behoorlijke verkoudheid. Het is een verkoudheid waarbij ik elke keer me weer afvraag… waar komt al dat snot toch vandaan? Helaas, de vraag blijft onbeantwoord.

Ik heb één of twee keer per jaar een behoorlijke verkoudheid. Helaas gebeurde het net in de week dat ik mijn proeve zou hebben. Deze werd al uitgesteld omdat de scholen dicht gingen en nu omdat ik verkouden ben en door corona alles zo streng is. Elk verkoudheid, kuchje, hoest, nies is verdacht! Echt balen, nu maar hopen dat ik het alsnog het op 8 juli kan doen en anders wordt het dus na de zomervakantie!!

Gelukkig heb ik geen corona en ben direct afgelopen vrijdag weer lekker gaan werken. En kan ik wel gewoon mijn rekenexamen doen. Ik ben blij dat er in ieder geval iets kan doorgaan. Kan ik weer iets wat van mijn lijst kan afstrepen.

Ook al was ik er van overtuigd dat ik geen corona had, het was het toch een opluchting om te horen dat ik inderdaad geen corona heb. Ook al was ik er zo van overtuigd, maar toch… het zou toch kunnen dat ik het wel had en dan… Maar goed, gelukkig niet dus hoef ik er verder niet meer over na te denken.

Na mijn rekenexamen ga ik me weer focussen op het volgende examen, mijn laatste theorie-examen. Daar heb ik de tijd voor tot 31 juli. Dus de komende tijd wordt het weer stampen met feiten, info, rijtjes enz… Gelukkig heb ik alles al uitgewerkt en op kaartjes geschreven dus het is nu een kwestie van leren, leren en nog eens leren. Daarna gaat mijn studie op een iets lager pitje. Ik ga wel studeren in de vakantie maar niet zo intensief als het vorige paar zomervakanties. En ik heb een weekje Zeeland in het vooruitzicht, daar kijk ik naar uit!

Verder ga ik in de zomervakantie mijn flat en schuur weer een beetje opruimen, dagjes weg en relaxen. Tussendoor een beetje werken aan mijn studie, maar dat moeten is veel minder aanwezig. En dat is fijn. Daarnaast kan ik dan ook op bezoek bij mijn ouders. Omdat ik met kinderen werk en voor mij nog teveel onduidelijkheden zijn wat betreft besmetting van de kinderen blijf ik uit voorzorg bij mijn ouders weg. Beide zitten in de risicogroep en ik wil het gewoon niet op mijn geweten hebben dat ik ze toch zou kunnen besmetten. Maar we hebben wel veel contact op afstand dus dat zit wel goed.

Dat was het dan weer even voor nu.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.