Zwaar zit ik na te denken, waar ga ik dit keer over schrijven? Geen idee, eerlijk gezegd.

Over protesten, over studie, over het weer, over familie, over…. Geen idee! Mijn hoofd zit even vol met studie en school.

Nog even dit doen, dan dat doen en niet vergeten ook nog wat anders doen. Ik zal blij zijn als de proeve van bekwaamheid donderdag achter de rug is. Want dan kan ik de rest van de eerste proeve van bekwaamheid afronden. Er zijn namelijk 4 onderdelen waarvan 1 onderdeel ook nog eens 5 subonderdelen heeft. Ik heb ze al uitgevoerd en op papier gezet. Dus het hangt nu van aanstaande donderdag af. Dan komt iemand van het NTI op school om mij en mijn collega te beoordelen. Mijn collega als beoordelaar, is zij objectief genoeg, weet zij waar zij op moet letten, enz. En mij natuurlijk, of ik het goed doe. Ik ga voorlezen uit het prentenboek ‘de hut van Haasje’ en daarna kijken we naar het liedje ‘hoedje van papier’ in Nederlands Gebarentaal. Het prentenboek gaat namelijk over Haasje die niet goed horen kan. En de kinderen weten dat ik niet altijd goed kan horen. Dus vond ik wel een toepasselijke keuze. Ik merk wel dat ik er best zenuwachtig over ben.

Aanstaande maandag heb ik het rekenexamen. Ga ik het halen, ik hoop het wel. Ik ben wel verplicht om het te maken maar niet verplicht om te halen. Ik weet het, het is krom. Daardoor haalt het er wel een bepaalde druk af, maar ik ga ervoor en zie het wel. Dus de komende week is mijn aandacht vooral gericht op voorbereiden van het examen. De opdrachten voer ik wel uit, maar het uitwerken komt later. Ik probeer van een andere proeve van bekwaamheid ook in delen uit te voeren. Wat wel duidelijk is dat ik één opdracht pas na de zomervakantie kan uitvoeren. Maar dan heb ik wel 16 opdrachten voor de zomer af. En in ieder geval één proeve van bekwaamheid. Ik ga wel proberen om nog één proeve van bekwaamheid voor de vakantie af te ronden.

Maar goed, nu is de focus gericht op het rekenexamen en voorbereiden voor aanstaande donderdag. Ik zal blij zijn als dat van donderdag achter de rug is. Dan kan ik het loslaten en lekker doorgaan met wat ik nu doe.

Nou toch nog gelukt en ja, wel helaas over mijn studie, maar daar draait mijn leven op dit moment wel zo’n beetje om.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.