Vorige week was er geen column van mij. Ik was lekker een weekje weg. En ik had eerlijk gezegd niet de energie om het weekend ervoor te schrijven. De reden dat ik geen energie had om te schrijven was dat ik ziek was. Ik heb op de woensdag voor de herfstvakantie mij moeten laten testen, want ik had plotseling keelpijn en was een beetje aan het hoesten. Maar ja, ik heb dat elk jaar rond deze tijd. Regels zijn regels dus heb ik mij laten testen. Negatief zoals ik had verwacht.

Maar donderdag begon ik toch wat meer last van mijn luchtweg te krijgen, het begon ook wat zeer te doen. Ook dat heb ik elk jaar. Alleen hoopte ik dat het ook net als elk jaar maar een aantal dagen zou duren, want ik ging namelijk naar Terschelling! En daar had ik naar uitgekeken. Maar gelukkig verliep het zoals ik had verwacht. Wel had ik helaas me vrijdag ziek moeten melden. Want als ik veel ging praten deed mijn luchtweg zeer en moet ik meer hoesten. Dus dat werd het niet. 

Zoals ik al zei, gelukkig verliep het zoals ik had verwacht en het duurde inderdaad net zolang als ik had verwacht. Maandag konden we weg! Wel had ik aangegeven dat ik mogelijk af en toe even rust moest pakken. Maar gelukkig heeft mijn reisgenoot ook niet altijd veel energie. De heenreis verliep soepel.

Het was zo fijn om het eiland weer te zien! Het was fijn om daar weer rond te lopen en mij thuis te voelen. Ik geniet er gewoon van om daar te zijn. En wat betreft het weer, het viel mee. Ik dacht, gezien de weerberichten, niets anders dan regen. Maar dat viel mee. We hebben daar heerlijk rondgelopen, museums bezocht, geld uitgegeven, geluierd en dergelijke. Gewoon lekker van genoten. 

Wel was het weer er niet naar om lekker rond te fietsen. Maar gelukkig is er genoeg te doen in West-Terschelling. We hebben afgesproken om over twee jaar in de meivakantie te gaan, dus is het weer hopelijk wat beter. 

De laatste twee dagen was het weer stormachtig. Dat hebben we wel gemerkt, maar ik vond het wat hebben en genoot daar erg van. Alleen de volgende keer mijn haar maar in een staart doen. Wat een klitten. Door de stormachtige weer verliep onze terugreis moeizamer. Ten eerste ging de langzame boot niet, we moesten een sneldienst nemen die anderhalf uur later vertrok. Van Harlingen uit naar huis verliep het ook niet soepel maar uiteindelijk waren we thuis.

Het was weer heerlijk en nu weer aan de slag. Het wordt een drukke periode, Sinterklaas en kerst. Maar ik heb er zin in. 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.