Zo, vakantie is weer voorbij. Het was wel even lekker een weekje vrij maar ik kijk ook weer uit naar mijn stage. Alleen maar een goed teken dat ik toch weer uitkijk naar mijn stage. Ik geniet gewoon van wat ik doe op de studie na. Tja, stress van leren en opdrachten maken, dat hoeft voor mij niet, maar het hoort erbij voor nu.

De afgelopen week heb ik in de avonden veel gelezen. In februari heb ik dat niet veel gedaan, toen keek ik dvd’s van Poirot. Alleen ik besefte afgelopen week dat ik daardoor geen avondroutine meer had, die ik in januari had opgebouwd. Daarnaast vind ik lezen ook wat ontspannender dan tv kijken, vooral op de dagen dat ik stage loop. Alleen ik denk dat ik gewoon beetje verslaafd raakte aan Poirot. Ook een gezonde verslaving naar mijn belevenis.

Maar goed, ik ga wel weer terug naar mijn oude avondroutine, door de week lekker in de avonden lezen en in de weekenden kijk ik wel waar ik zin in heb, lezen of tv kijken. Op het moment dat ik dit schrijf, is het zaterdag en ik ga vanavond lekker lezen. Het boek is erg spannend dus wil ik lekker doorlezen, is het huis bezeten of niet… Je snapt het, dat wil ik graag weten!

Tja, verder heb ik gewoon niet erg veel te melden voor nu. Alles gaat z’n gangetje en ik geniet gewoon van wat ik doe.

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.