Na een paar heerlijke dagen in Zeeland begin ik nu met de voorbereiding van mijn vakantie naar Amerika. Ik kijk er naar uit! De eerste stappen in het kader van de voorbereiding heb ik al genomen.

Mijn mooie oranje koffer is helaas stuk dus moest ik op jacht naar een nieuwe koffer. Dit keer wilde ik een koffer met een TSA slot. Als je naar Amerika gaat mogen ze zonder inspraak in je koffer kijken. En als je koffer op slot is en het bevat geen TSA slot dan maken ze zonder aarzelen je koffer kapot. Dat is begonnen na 9 september 2001.

Bij de oude koffer had ik speciaal slothangers gekocht en nu besloot ik dat mijn nieuwe koffer meteen een TSA slot ingebouwd moest hebben. Ik wilde bij de ANWB gaan kijken omdat ik niet veel zin had om teveel tijd te besteden aan koffers zoeken. Mijn vader ging mee want hij kon een hogere korting krijgen dan ik. Zo gezegd, zo gedaan. Ze hadden daar niet veel keuzes staan en besloot daarom online te bestellen. Want als ik daar online bestelde dan hoefde ik geen bezorgkosten betalen. Hoezo zijn Nederlanders zuinig!

Afgelopen vrijdag bestelt en zaterdag kreeg ik hem binnen! En hij is mooier dan op de foto. Het is altijd maar de vraag, is het mooier of lelijker dan op de foto. Maar ik ben tevreden. Zo, nu kan ik dat punt van mijn lijst afstrepen. Althans, een lijst(je) dat ik nog moet maken. Volgende stap is een reisverzekering afsluiten. Dus dat ga ik deze week doen. En dan nadenken welke kleren ik allemaal mee wil nemen en ervoor zorgen dat het niet meer dan 20 kilo is.

Zoals jullie weten heb ik een moestuin. Nu ga ik niets nieuws meer zaaien en even mijn ouders en mijn zus instructies geven hoe ze ervoor moeten zorgen. En zo loop ik alles na waar ik nog aan moet denken. Af en toe kan ik behoorlijk vergeetachtig zijn, dus vergeet ik de helft weer waar ik eerder aan had gedacht. Dus is een lijstje maken voor mij wel verstandig en noodzakelijk. Maar het meest belangrijkste is natuurlijk mijn vliegticket en paspoort. En nou ja, ook kaas en stroopwafels! Want daar verheugen mijn vrienden op.

Ik heb altijd het idee dat ik nog zoveel moet doen en regelen. Daarnaast heb ik nog een aantal afspraken staan en denk wat moet ik daar nog voor moet doen en dergelijke. Gelukkig schrijf ik wel al veel op maar dan nog… Dus ik ga vandaag maar even een lijstje maken zodat het niet zo rommelig aanvoelt in mijn hoofd.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.