Testing for Banger Sisters - De Knappe Kikker

Op zoek naar natuurlijke verzorgingsproducten voor baby’s en kids? Neem dan eens een kijkje bij De Knappe Kikker, een online webshop die je een ruime keuze biedt aan natuurlijke verzorgingsproducten voor de kleine mens.

Voor je kleintje is natuurlijk alleen het beste goed genoeg. Daarnaast vraagt vooral het tere babyhuidje een milde verzorging. De Knappe Kikker biedt in hun webshop dan ook uitsluitend natuurlijke verzorgingsproducten. Zo bevatten de producten geen onnatuurlijke toevoegingen en zijn ideaal voor baby’s en kids, helemaal bij een gevoelige huid. Bekende merken in hun assortiment zijn onder andere Weleda, Organic Baby’s Tru Kid en Sparklehearts.

Dat klinkt goed, natuurlijke verzorgingsproducten voor je kleine dondersteen. Banger Sisters werd erg nieuwsgierig en mocht wat producten van De Knappe Kikker testen. Vol nieuwsgierigheid werd er gewacht op het pakje. Daarin bleken een drietal producten van het merk Sparklehearts te zitten. We trommelden ons junior testteam op en gingen aan de slag.

Als eerste beginnen we met de Bubbling Blooms Bodywash, een heerlijke zoete douchegel die zorgt voor lekker veel schuim en, inderdaad, een zacht huidje. Daarna zijn de haren aan de beurt. Na een wasbeurt gebruiken e ons tweede testproduct; de Cuddle Monkey Conditioner. Na het drogen zijn heerlijke, zachte en goed doorkambare haren het gevolg. Als laatste zijn de samplezakjes Sparkly Bodylotion aan de beurt. Lekker geurende bodylotion met een fijn glittertje voor at extra glans.

De conclusie van ons junior testteam is dat dit wel heel erg lekkere producten zijn. Dat de dames zo hun eigen verzorginslijn hebben is natuurlijk super stoer. Fijne bijkomstigheid voor jou als ouder is dat je je kind met een gerust hart kunt laten beauty’en. Het is veilig, ze kunnen er hooguit een zachte huid aan over houden.

Nieuwsgierig geworden naar de producten van De Knappe Kikker?
Neem dan een kijkje op hun website www.deknappekikker.nl

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.