kneipp-douche-foam-amandelbloesem-sfeer

Inmiddels zijn er al meerde geuren van de heerlijke Kneipp Douche Foam, een romig douche product met de heerlijke eigenschappen van Kneipp kennen. Banger Sisters mocht deze keer een favoriet testen, de Kneipp Douche Foam Amandelbloesem.

Banger Sisters loves Kneipp, dat is geen geheim natuurlijk. Onze grootste favoriet is de geurlijn met Amandelbloesem. Deze lijn van Kneipp is geschikt voor een normale to droge huid en ruikt bovendien ontzettend lekker.

kneipp-douche-foam-amandelbloesemEerst wat informatie over deze Douche Foam Amandelbloesem van Kneipp:
De zachte geur van amandelbloesem en de bijzondere formule met verzorgende amandelolie, jojoba olie en rijke sheabutter zorgen voor een unieke douchebeleving. In contact met water verandert de gel in een romig schuim. Amandelbloesem – voor een fluweelzacht huidgevoel.

 

En daar hebben ze bij Kneipp helemaal gelijk in! Na de bus even goed geschud te hebben komt er een volle, romige foam tevoorschijn, samen met de heerlijke geur. De foam voelt fluweelzacht op je huid en is gemakkelijk te verdelen. Na het afdrogen voelt je huid zacht en is deze zichtbaar gevoed. Net als bij de andere producten van Kneip geniet je nog lang na van het lekkere geurtje.

kneipp-douche-foam-amandelbloesem-sfeer-2
Naast de Kneipp Douche Foam Amandelbloesem is de Douche Foam van Kneip verkrijgbaar in de geuren Lavendel, Mint-Eucalyptus, Citroenmunt-avocado olie, vijgenmelk-argan olie, patchouli, oranjebloesem-jojoba, en, speciaal voor de mannen, ceder jojoba olie.

De Kneipp Douche Foam Amandelbloesem -en andere geuren- zijn verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops. Adviesprijs € 7,99 (200 ml)

 

[bol_product_links block_id=”bol_58fe1497f1020_selected-products” products=”9200000051923721″ name=”Kneipp Douche Foam Amandelbloesem” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

 

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.