kneipp-douche-olie-amandel-argan-sfeer-1Een van de fijnste verwenproducten voor je huid is toch wel de Kneip Doucheolie Amandel-Argan. Deze heerlijk ruikende douche olie is gewoon een feestje voor je (droge) huid, En wij kunnen het weten, want Banger Sisters mocht ‘m testen.

Wanneer we producten van Kneipp mogen testen is het altijd een feestje. Soms weten we niet welk product we ontvangen en dan is het voor ons een echte verassing. Deze keer werden we blij verast, want in het doosje zat een flacon Kneipp Doucheolie Amandel-Argan. Heerlijk, we kregen direct zin om hiermee aan de slag te gaan.

kneipp-douche-olie-amandel-arganEerst maar eens even wat informatie over deze fijne doucheolie van Kneipp:
De heerlijk geurende Kneipp Doucheolie Amandel – Argan is een mild schuimende, zeepvrije doucheolie met meer dan 70% natuurlijk verzorgende oliën. De doucheolie voedt, verzorgt, hydrateert en herstelt de huid. De Kneipp Doucheolie Amandel bevat natuurlijk verzorgende werkstoffen, geen conserveringsmiddelen en minerale oliën. De Kneipp Doucheolie Amandel – Argan is mild voor de huid, succesvol dermatologisch getest en vanzelfsprekend niet getest op dieren.

Wanneer je de dop van de flacon Kneipp Doucheolie Amandel – Argan opent ruik je al de fijne geur. Uit de flacon komt een olie achtige substantie die na aanraking met water veranderd in een bescheiden schuim. De doucheolie is makkelijk over de huid te verdelen en voelt enigszins vettig aan. Wanneer je een droge huid hebt is dit een heerlijke verwennerij voor je huidje. Al tijdens het douchen voel je de zachtheid. Na het afdrogen blijft een zachte, duidelijk gevoede huid achter. Je huid is zichtbaar gevoed en voelt niet meer droog aan. Banger Sisters is dan ook vol lof over de Kneipp Doucheolie Amandel Argan. Een geweldig fijn en onmisbaar product, zeker als je last hebt van een (te) droge huid.

kneipp-douche-olie-amandel-argan-sfeer-2
De Kneipp Doucheolie Amandel Argan is verkrijgbaar bij diverse drogisten en webshops. Adviesprijs € 5,99 (200 ml)

[bol_product_links block_id=”bol_58fe167a96d9f_selected-products” products=”9200000060439574″ name=”Kneipp Doucheolie Amandel-Argan” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.