Nu er geen mogelijkheid is om je nagels te laten stijlen zit er maar één ding op; zelf aan de slag gaan. En dat is niet zo ingewikkeld als je zou denken, zeker niet met de Meanail gellak kit. Een handige set waarmee je zelf je nagels omtovert alsof je bij de nagelstyliste bent geweest. Banger Sisters mocht de Meanail Kit Ruby met UV/Ledlamp waarbij zes kleurtje lak zitten én nog eens zes extra kleurtjes lak testen.

Wanneer de doos opent komt er een heel arsenaal aan producten tevoorschijn. Drie nagelvijlen, drie nagelvijlblokjes, bokkenpootjes, een primer en een flesje base/top coat. Natuurlijk ontbreekt ook de cleaner en remover niet. Alsof dat nog niet genoeg is zit er standaard een set met zes mooie gellakken bij in de kleuren Basic Nude, Black Cherry, Blush, Rouge, Tango en Taupe. We kunnen niet anders zeggen dat je met deze set al een heel eind gaat komen. Daarnaast ontvingen we een extra setje met zes gellakken genaamd Blue Monday die de kleuren Noir, Royal Blue, Violet Intense, Gris Profond, Blue Marine en Gris. Tij om onze eigen home-nagelstudio te openen en te kijken of dit apparaat goed werkt.

Om te beginnen zit er een korte handleiding bij. Die had misschien iets uitgebreider gemogen, maar we worden zo al een eindje op weg geholpen. We beginnen met het schoonmaken en drogen van onze handen om vervolgens de nagels in een mooie shape te vijlen. De volgende stap is het ontvetten van de nagels met de cleaner. Dan volgt de basecoat en een eerste rondje onder de UV/lLedlamp. Na het uitharden kiezen we een leuke kleur en mag deze erop. Even laten drogen en wederom even onder de lamp. Afsluiten met de topcoat en nog een laatste keertje uitharden onder lamp. Als laaste moeten de nagels nog een keer ontvet worden met de cleaner om het vette laagje te verwijderen en dan zijn onze nieuw, salonwaardige nagels helemaal klaar.

Eerlijk is eerlijk, het vergt nogal wat tijd en moeite om mooie nagels te krijgen, maar dan heb je ook wat. De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig en geven je nagels een mooi, diepe glans. Wat betreft de houdbaarheid hebben we ook niets te klagen, want de gellak blijft ruim een week goed zitten. We kunnen je de Meanail Kit Ruby met UV/Ledlamp dan ook van harte aanbevelen. En als je dan toch bezig bent neem er dan nog een extra doosje gellakken bij. Het is misschien even een aanschaf, maar als je bedenkt hoeveel je uitspaart aan de nagelstylist dan ben je eigenlijk nog voordeliger uit.
[bol_product_links block_id=”bol_5e8a093b3f0cc_selected-products” products=”9200000091127820″ name=”Meanail Kit Ruby met UV/Ledlamp” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]
[bol_product_links block_id=”bol_5e8a0962336bf_selected-products” products=”9200000085227580″ name=”MEANAIL® Blue Monday Gel Nagellak – 6 Kleuren Gellak Blauw” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.