Ben jij al door al je boeken heen in deze Coronatijd? Let dan op, want Banger Sisters mag maar liefst drie e-books weggeven van de nieuwe Vertrekthriller van Marelle Boersma: Terug naar Cornwall! Doe mee en wie weet kan jij binnenkort deze gave thriller gaan lezen!

Terug naar Cornwall – Marelle Boersma
Vlak na de dood van haar vader ontdekt Jill een raadselachtige notitie die hij voor haar heeft achtergelaten. Ze vertrekt naar haar geboortegrond in Cornwall op zoek naar haar familie. Daar blijkt dat haar hele leven gebaseerd is op leugens. De tattoos die ze in de loop van de jaren op haar vaders lichaam heeft gezet, krijgen ineens een bijzondere betekenis. Kan Jill op tijd ontdekken welke belangrijke boodschap haar vader voor haar heeft achtergelaten?

Het is niet voor niets dat bestsellerauteur Marelle Boersma Vertrek-thrillers schrijft. Zij weet als geen ander hoe het is om een bestaan elders van de grond af op te bouwen. In 2015 vertrok ze met haar vriend Jan naar Portugal om daar te schrijven en schrijfvakanties te organiseren.

Banger Sisters mag maar liefst drie e-books van deze spannende vertrekthriller weggeven!
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Terug naar Cornwall naar winnen@bangersisters.nl
Als je hebt gewonnen stuurt uitgeverij De Crime Compagnie je gewonnen exemplaar via de mail.
Meedoen kan tot 10 april 2020

written by

6 reacties op Winactie! Win Terug naar Cornwall van Marelle Boersma!

  1. Het is vast weer superspannend om te lezen, ik ben nog nooit in Cornwall geweest, maar misschien na het lezen van het boek? You never know?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.