Mochten we de vorige keer al een Nerf van groot formaat testen, deze keer kwam er een nog gavere Nerf aan, de Nerf Nstrike Elite Titan. Bij het openmaken van de doos sprongen mijn twee jongste zoons een gat in de lucht, wat een apparaat! Daar moest natuurlijk meteen mee gespeeld worden. Eh, we bedoelen natuurlijk vakkundig testen. Lees snel verder hoe deze aflevering van Testing for Banger Sisters ging.

Natuurlijk wisten de heren dat we weer een mooie Nerf mochten testen, maar ik had er deze keer expres niet bij gezegd welke dat was. Na thuiskomst uit school stond daar een grote bruine doos in de kamer. Nou jongens, maar eens even kijken wat het deze keer gaat worden. Vol enthousiasme, want Nerf is cool, werd de doos open gemaakt en sprongen beide jongens direct een gat in de lucht. Dit is wel een hele gave Nerf! En de mannen hadden gelijk, zelfs ik was even stil van dit reusachtige apparaat. Tijd om te wachten hadden ze niet meer, die twee heren, jassen werden aangetrokken en hup, meteen naar buitenom met de Nerf Nstrike Elite Titan te spelen.

Zo ging het niet in de praktijk. Voor je kan gaan spelen met deze Nerf Nstrike Elite Titan moeten eerst vier dikke batterijen worden geplaatst. Daarnaast is de Nerf Nstrike Elite Titan zelf al een heel apparaat, maar het magazijn wat eronder geklikt moet worden is ook groot van formaat, er passen maar liefst 50 Nerf darts tegelijk in. En die moet je dus eerst één voor één er allemaal in duwen. Voordat je van start kunt gaan met spelen ben je eerst wel enkele minuten bezig om het apparaat startklaar te maken dus. Maar dan kan de pret dan ook echt beginnen!

Op het speelveld aangekomen kwamen er diverse kinderen uit de buurt aanlopen met ogen als schoteltjes. Wow, dát is wel een hele gave Nerf! En dat is ‘ie ook! Door de batterijen is de Nerf Nstrike Elite Titan een elektrische blaster. Persoonlijk vond ik ‘m een beetje klinken als onze sapcentrifuge, maar de kids vonden hem superstoer. De meegeleverde draagriem is een mooie bijkomstigheid en voor de wat kleinere strijders echt wel nodig voor dit apparaat van formaat. Het schieten gaat geweldig, in één beweging vuurt de Nerf Nstrike Elite Titan de darts met hoge snelheid een eind weg. Zelf vond ik het wat minder dat de darts alle kanten opvliegen en hoorde de kids al zeuren om kwijtgeraakte darts.

In de praktijk bleek niets minder waar. Na ‘het gevecht’ werd een pauze ingelast zodat iedereen zijn darts kon verzamelen en de nerf opnieuw kon worden geladen. Natuurlijk moest ik zelf ook even spelen met dit gave stuk speelgoed en ja, ik kan helemaal begrijpen waarom mijn jongens zo enthousiast waren. De dagen daarop bleef de laptop uit en ging men met andere bevriende nerffans het gevecht aan.

Het lijkt me wel duidelijk. Ook al mag je voor de Nerf Nstrike Elite Titan wat dieper in je portemonnee, je krijgt zeker waar voor je geld. Dit mooie stukje speelgoed staat garant voor vele uurtjes lekker samen buitenspelen.

[bol_product_links block_id=”bol_5da0c15b31efe_selected-products” products=”9200000109375708″ name=”Nerf Nstrike Elite Titan” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.