Filmreview_This_is_the_end

This is the end is het verhaal over zes vrienden die gevangen zitten in een huis, nadat Los Angeles is getroffen door een serie vreemde en rampzalige gebeurtenissen. Terwijl buiten de wereld in brand staat, zorgen de claustrofobische omgeving en het tekort aan voedsel voor de nodige irritaties. Maar als de vrienden uiteindelijk het huis moeten verlaten, wordt hun vriendschap pas echt op de proef gesteld.

In This is the end volgen we een groep vrienden die stevig aan het feesten is. Tot een buitenaardse aanval op Los Angeles los barst, het feest is direct over en de stad lijkt compleet verwoest. Uiteraard zorgt dit voor de nodige paniek. Waar iedereen het op zijn lopen zet, besluiten de zes vrienden huis terug het huis in te vluchten en komen zo samen vast te zitten. Hoe langer hun verplichte, gezellige samenzijn duurt, hoe meer irritaties naar voren komen, helemaal wanneer de voedselvoorraad op dreigt te gaan. Op een zeker punt zit er niets anders op dan dat de vrienden het huis verlaten, en daar begint het avontuur pas echt, want daar komen ze diverse dilemma’s tegen rondom zichzelf, hun vrienden en hun lot; wellicht het einde van de wereld?

This is the end is een film vol buitenaardse mysteries, ontploffingen en aanvallen maar bevat daarnaast zeker ook de nodige humoristische momenten. De hoofdrollen in deze actie met hier en daar de nodige komedie zijn weggelegd voor James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Jay Baruchel, Danny McBride en Craig Robinson.

De DVD This is the end is geschikt voor de leeftijd vanaf zestien jaar en heeft een speelduur van 102 minuten. Verder bevat de DVD bonusmateriaal zoals audio commentaar van Seth Rogen en Evan Goldberg, Directing your friends; zo regisseer je je vrienden en This is the marketing – Features.

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.