Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag maak je kans op het boek Ecofabulous koken in alle seizoenen van Lisette Kreischer! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Ecofabulous koken in alle seizoenen – Lisette Kreischer
Wanneer komt de rabarber van het land? Wat moet je met die vreemde knollen uit je verantwoorde groentepakket? En hoe tover je een complete feestmaaltijd op tafel zonder dierlijke producten? Lisette Kreischer laat in deze veganistische klassieker zien hoe belangrijk het is om eerlijke producten te eten, niet alleen omdat het beter is voor het voor het milieu, maar ook voor onze eigen gezondheid en voor het welzijn van dieren.
Ecofabulous koken in alle seizoenen is een boek vol pure recepten zonder kunstmatige toevoegingen. Lisette laat de lezer zien dat biologisch koken helemaal niet zo moeilijk is en dat je in een handomdraai een smakelijk gerecht van eigen bodem serveert. Voor ieder jaargetijde geeft zij een overzicht van seizoensproducten en vele (h)eerlijke recepten, afgewisseld met bijzondere gerechten voor speciale gelegenheden.

Orlando ~ 9789492086662 ~ 160 pagina’s ~ € 19,95

Ook kans maken op deze gave prijs? We mogen maar liefst drie exemplaren weggeven!
Stuur een mail met als onderwerp Ecofabulous koken in alle seizoenen naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 11 augustus 2018

 

written by

1 reactie op Banger Sisters 8 jaar! Win Ecofabulous koken in alle seizoenen van Lisette Kreischer!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.