Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag maak je kans op een Kidi Super Star Move van VTech! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!

Kidi Super Star Move – VTech
8 in 1 magische microfoon

Ga maar in de spotlight staan en laat je stem horen!
Druk op de ‘Muziek Magie’– toets om de stem van de oorspronkelijke zanger(es) zachter te maken of te verwijderen. Nu kun je zelf het liedje zingen en word jij de ster van de show!
Elke show wordt een feest met de kleurrijke lichteffecten. Zing mee met de 4 ingebouwde liedjes, kies uit 4 grappige effecten om je stem te vervormen of neem je optreden op en luister het vervolgens terug. Speel de verschillende spellen om je ritmegevoel te verbeteren, je uitspraak te oefenen en nog veel meer! Voeg realistische geluidseffecten toe om de sfeer van een echte show te creëren. Stevig en duurzaam design. Met aansluiting voor een externe muziekspeler om mee te zingen met je favoriete muziek en ingebouwde speaker.

VTech ~ Art. Nr.: 80-194323 ~ 6 – 11 Jaar ~ € 29,95

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Kidi Super Star Move naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 12 augustus 2018

written by

11 reacties op Banger Sisters 8 jaar! Win een Kidi Super Star Move van VTech!

  1. kleindochter Lise gaat compleet uit haar plaat als de naam van oma hier als winnaar staat, met haar K3 jurkje aan kan ze zo op het podium gaan staan

  2. Gefeliciteerd, 8 jaar alweer! De tijd vliegt steeds sneller lijkt het wel! Ik doe heel erg graag mee! Wat een geweldige actie is dit zeg!

    Groetjes Claudia!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.