Whoehoe, Banger Sisters viert in augustus haar 8e verjaardag! Als dát geen reden is voor een feestje… dat vinden wij nu ook! En daarom gaan we in deze feestmaand elke dag –ja, je leest het écht goed, elke dag!- een mooie prijs weggeven en sluiten we af met een superwinactie. Vandaag maak je kans op het boek Startschot van Ingrid Mulder! Doe mee en wie weet ben jij straks de winnaar van deze mooie prijs!


Startschot – Ingrid Mulder
Caro gaat normaal nooit met de bus, maar net deze ene keer, op deze ene ochtend zit zij in de bus als een jongen besluit de bus te kapen en in het wilde weg te gaan schieten. Een jongen die ze notabene kent. Alsof dat nog niet erg genoeg is, blijkt de politie te denken dat hij niet alleen opereerde. Iemand heeft hem tot zijn daad aangezet. En die persoon zal het hier waarschijnlijk niet bij laten. Tot haar eigen schrik heeft Caro wel een idee wie die persoon is. Maar hoe kan ze dat bewijzen en vooral: hoe kan ze voorkomen dat hij een nog groter bloedbad aanricht.

Ingrid Mulder is schrijver en jurist. Ze heeft verschillende misdaadromans op haar naam staan. Startschot is haar eerste young adult-roman. Spannend en realistisch!

Ellessy ~ 9789086603640 ~ 186 pagina’s ~ € 17,95

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Startschot naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 13 augustus 2018

 

written by

2 reacties op Banger Sisters 8 jaar! Win Startschot van Ingrid Mulder!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.