23-dolle-december-dagen-win-van-werkloos-naar-depressief-van-rob-van-spanje

2016 is zijn laatste maand in gegaan, een maand die bij Banger Sisters de boeken in zal gaan als de Dolle December Dagen. En dol gaat het worden! De hele maand geven we te gekke prijzen weg! Zo kon je ook kans maken op het openhartige boek Van werkloos naar depressief van Rob van Spanje. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

 

23-dolle-december-dagen-win-van-werkloos-naar-depressief-van-rob-van-spanje-2Van werkloos naar depressief – Rob van Spanje
‘Van werkloos tot depressief’ is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst.
Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: Wat betekent het om werkloos te worden en te zijn? Met welke instanties krijg je te maken? Het aparte wereldje van re-integratie en is dit geldverspilling? Volledig arbeidsongeschikt en chronisch depressief; wat is dat?

Het boek is vlot geschreven, leest heel gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Rode draad: Hoe moeilijk kan het zijn om beperkingen te accepteren en een nieuwe koers in te slaan? Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners!

Gefeliciteerd Anita Hubert,  Van werkloos naar depressief komt jouw kant op!

written by

2 reacties op Dolle December Dagen: Winnaar Van werkloos naar depressief van Rob van Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.