December is waanzinnig koud en donker, maar ook waanzinnig gezellig en feestelijk, vooral door alle cadeautjes! En daarom gaan we heel deze feestelijke decembermaand leuke cadeautjes weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters. Doe mee en win fantastische prijzen! We starten deze Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters met een wel heel gave prijs, het Banger Sisters Winterpakket!

Op deze eerste dag van de laatste maand van 2020 gaan we van start met onze inmiddels beroemde feestmaand. De eerst prijs die we gaan weggeven tijdens de Waanzinnige Winter Winacties is er eentje voor de winter én de echte Banger Sisters fans: het Banger Sisters Winterpakket!

Het Banger Sisters Winterpakket bevat een ijskrabber, onmisbaar om je ramen ijsvrij te maken deze winter. Daarnaast zo’n mooie glimmende boekenlegger om bij te houden waar je bent gebleven in dat heerlijke boek op de winteravond en als laatste doen we er nog een fijne pen bij, altijd handig! Dit Winterpakket zit natuurlijk verpakt in de enige, echte Banger Sisters shopper.

Ook kans maken op deze gave prijs?
Stuur een mail met als onderwerp Banger Sisters Winterpakket naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 8 december 2020

written by

11 reacties op Waanzinnige Winter Winacties van Banger Sisters: Win een Banger Sisters Winterpakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.