Winactie Maak kennis met Daan Creaties!
Graag wil Banger Sisters je kennis laten maken met Daan Creaties, een platform voor designers en kunstenaars uit de hele wereld. We vertellen je over wat Daan Creaties precies doet en daarnaast mogen we een leuke prijs weggeven. Want zeg nou zelf, dat is wel de allerleukste manier om kennis te maken, toch?

Eerst maar eens wat informatie over Daan Creaties, want wat doen ze nu precies?
Zoals gezegd is Daan Creaties een platform voor designers en kunstenaars uit de hele wereld. Zo hebben zij hun webshop. Op een overzichtelijke manier staan hier de diverse producten die je bij Daan Creaties kunt bestellen op een rij. Zeker de moeite waard om even eens rond te snuffelen, want ze bieden prachtige producten. Denk aan dingen zoals boeken, kaarten en foto’s, maar ook kun je bij Daan Creaties terecht voor wanddecoraties, grafische kunst en verzamelobjecten. En dat is nog niet alles, want zelfs mode, sieraden en accessoires sieren de webshop. Een mooi scala aan producten rechtstreeks van designer en kunstenaar. En dat is juist wat Daan Creaties zo bijzonder maakt; het bij elkaar brengen van mooie producten van bijzondere ontwerpers.

Maar Daan Creaties doeDaan Creaties 2t nog meer. Naast het verkopen van producten van kunstenaars en designers werken zij ook met hen samen. Door middel van Creative Fusion laten zij hun creative partners samenwerken aan bijzondere projecten waaruit de meest mooie dingen kunnen ontstaan. In hun eigen blog kun je kennis maken met deze creative partners van Daan Creaties. Daarnaast ontwerpt en produceert Daan Creaties ook voor hun eigen merk Daan Originals. Het motto is ‘Als we het kunnen bedenken, dan kunnen we het maken’

Omdat er onder de lezers van Banger Sisters zich nogal wat creatieve boekenwurmen bevinden hebben we besloten wat dieper in te gaan op de boeken die Daan Creaties aanbiedt. Volgens Daan Creaties is een boek een cadeautje wat je steeds weer kunt openen, als we de boeken zien kunnen we dat alleen maar beamen.

Daan Creaties- Animals in Detail – Tim JeffsEen mooi voorbeeld is het kleurboek van Intricate Ink, Animals in Detail, gemaakt door Tim Jeffs. Een prachtig kleurboek, speciaal voor dierenliefhebbers. Hierin zie je mooie kleurplaten van diverse dieren. Door de unieke en talrijke details, patronen en texturen van elk dier lijken ze al tijdens het kleuren tot leven komen. Een heerlijk boek om op creatieve wijze enkele heerlijke ontspannen uurtjes door te brengen.

Omdat Banger Sisters je graag kennis wil laten maken met Daan Creaties geven we één exemplaar van dit geweldig mooie kleurboek Intricate Ink – Animal in Detail van Tim Jeffs weg.
Wat moet je hiervoor doen?
Stuur een mail met als onderwerp Daan Creaties naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 14 juli 2016

written by

1 reactie op Winactie: Maak kennis met Daan Creaties!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.