Winactie Win Hardwell Presents Revealed Volume 7 van DJ Hardwell

‘s Werelds Best Global DJ Hardwell presenteert wereldwijd alweer het zevende deel van de succesvolle serie ‘Hardwell Presents Revealed’! Cloud 9 Music brengt op 24 juli dit gave album van DJ Hardwell uit, maar je kon ‘m al winnen bij Banger Sisters!

Voordat de festivalgekte echt losbarst, heeft Hardwell een nieuwe editie in de wereldwijd populaire reeks ‘Hardwell Presents Revealed’ geproduceerd om alvast goed in de zomersfeer te komen. Volume 7 is een sterke afspiegeling van zijn live sets en staat vol met topartiesten en hits van o.a. Galantis, The Chainsmokers, G-Eazy x Bebe Rexha, TJR feat. Savage, en van Hardwell zelf. Het album bevat ook diverse exclusives: Hardwells Remix van ‘Go’ (Moby), zijn eigen ‘Wake Up Call’ en de samenwerking met Blasterjaxx ‘Going Crazy’. Op 13 juni verschijnt de single ‘8 Fifty’- Hardwell & Thomas Newson, afkomstig van ‘Hardwell Presents Revealed Volume 7’.

Hardwell
2016 is tot nu toe wederom een bewogen jaar voor de DJ/producer; de single ‘Follow Me’ (feat. Jason Derulo) is met twee gouden Awards bekroond. De track behaalde niet alleen in Nederland, maar ook in Australië,  de gouden status. De vorige editie in de succesvolle ‘Hardwell Presents Revealed’- reeks won in mei een ‘International Dance Music Award’ voor Beste Mix Album. In totaal nam Hardwell maar liefst zes ‘International Dance Music Awards’ in ontvangst dit jaar, waaronder die van ‘Best Global DJ’.

De DJ/producer lanceerde bovendien de ‘United We Are Foundation’ in India met het unieke ‘World’s Biggest Guestlist’ evenement in Mumbai. Met zijn ‘United We Are Foundation’ haalde Hardwell voldoende geld op om ruim 18.000 kansarme kinderen naar school te laten gaan. Ook deze zomer zal Hardwell weer schitteren op verschillende grote festivals over de hele wereld en tevens loopt zijn I Am Hardwell -wereld tour ook nog succesvol door.

image004
Banger Sisters mocht drie exemplaren van Hardwell Presents Revealed Volume 7 weggeven. Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de cd van DJ Hardwell komt jullie kant op!

* Bert van W.
* Demi Hendriks
* D. van Boxtel

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.