Vandaag hebben we een speciale winactie bij Banger Sisters want er valt wat te vieren! Onze eigen columnist Rob van Spanje heeft onlangs zijn debuut Van werkloos tot depressief opnieuw uitgebracht. En we vieren nog meer want boekenblog Mieke Wijnants Recenseert, waar we eerder al mee samenwerkten, bestaat binnenkort één jaar! Als dat geen reden voor een feestje is… en dat gaan we vieren met een hele grote stapel boeken!

Samen met de boekenblog Mieke Wijnants Recenseert organiseren we deze keer een wel heel gave winactie! We geven beide maar liefst tien exemplaren weg van de eerste uitgave van het debuut van onze vaste huiscolumnist Rob van Spanje.

Van werkloos tot depressief
‘Van werkloos tot depressief’ is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst.
Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: Wat betekent het om werkloos te worden en te zijn? Met welke instanties krijg je te maken? Het aparte wereldje van re-integratie en is dit geldverspilling? Volledig arbeidsongeschikt en chronisch depressief; wat is dat?
Het boek is vlot geschreven, leest heel gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Rode draad: Hoe moeilijk kan het zijn om beperkingen te accepteren en een nieuwe koers in te slaan? Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners!

Banger Sisters mag maar liefst tien exemplaren van dit bijzondere boek weggeven!
Om kans te maken op één van die tien exemplaren vragen we het volgende van je:
– Like de Facebookpagina’s Mieke Wijnants Recenseert en Banger Sisters
– Like en deel de winactiepost op Facebook, zowel van Mieke Wijnants Recenseert als van Banger Sisters
– Stuur een mail met als onderwerp Van werkloos tot depressief naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 2 november 2018

written by

1 reactie op Winactie samen met Mieke Wijnants Recenseert: Win Van werkloos tot depressief van Rob van Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.