Vorige week hadden we een speciale winactie bij Banger Sisters want er viel wat te vieren! Onze eigen columnist Rob van Spanje had onlangs zijn debuut Van werkloos tot depressief opnieuw uitgebracht. En we vierden nog meer want boekenblog Mieke Wijnants Recenseert, waar we eerder al mee samenwerkten, bestaat één jaar! Als dat geen reden voor een feestje was… en dat gingen we vieren met een hele grote stapel boeken!

Samen met de boekenblog Mieke Wijnants Recenseert organiseerden we deze keer een wel heel gave winactie! We gaven beide maar liefst tien exemplaren weg van de eerste uitgave van het debuut van onze vaste huiscolumnist Rob van Spanje.

Van werkloos tot depressief
‘Van werkloos tot depressief’ is een autobiografisch verhaal: een zeer openhartige beschrijving van een jarenlange zoektocht naar een nieuwe toekomst.
Onderwerpen die de revue passeren zijn onder andere: Wat betekent het om werkloos te worden en te zijn? Met welke instanties krijg je te maken? Het aparte wereldje van re-integratie en is dit geldverspilling? Volledig arbeidsongeschikt en chronisch depressief; wat is dat?
Het boek is vlot geschreven, leest heel gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor een breed publiek. Rode draad: Hoe moeilijk kan het zijn om beperkingen te accepteren en een nieuwe koers in te slaan? Een absolute aanrader voor lotgenoten en hulpverleners!

Onderstaande winnaars gefeliciteerd, Van werkloos tot depressief komt jullie kant op!
* M van Spreeuwel
* Folkert Buiter
* JC uit Roterdam
* Bea de Rue
* Anton uit Alkmaar
* Thea Lammers
* Anoniem uit Den Bosch
* B. Zegers
* Cindy Stoop
* Ina Keijzer

Niet gewonnen maar toch dit bijzondere boek lezen?
Bestel dan via onderstaande link de vernieuwde uitgave van
Van werkloos tot depressief van Rob van Spanje
[bol_product_links block_id=”bol_5be05ed11fecf_selected-products” products=”9200000095657254″ name=”Van werkloos tot depressief van Rob van Spanje” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”1″ show_price=”1″ show_rating=”1″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

written by

1 reactie op Winactie samen met Mieke Wijnants Recenseert: Winnaars Van werkloos tot depressief van Rob van Spanje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.