In dit hartverwarmende drama over familie, verlies en liefde komen de levens van twee families op verschillende continenten samen door een allesbeslissend voorval. De met-sterren-overladen film LIFE ITSELF is vanaf donderdag 25 oktober  te zien in de Nederlandse bioscopen. Bij Banger Sisters kon je kaartjes winnen voor deze prachtige film!

“Life will surprise you”

LIFE ITSELF
In dit hartverwarmende drama over familie, verlies en liefde komen de levens van twee families op verschillende continenten samen door een allesbeslissend voorval.
Abby (Olivia Wilde) en Will (Oscar Isaac) lijken de belichaming van het perfecte liefdesverhaal in New York: ze worden verliefd, trouwen en verwachten hun eerste kind. Totdat hun leven een onverwachte wending neemt. Een tragisch ongeval raakt niet alleen de levens van de mensen om hen heen, maar ook die van complete vreemden aan de andere kant van de wereld. LIFE ITSELF gaat over connecties: tussen geliefden, tussen kinderen en ouders, en zelfs tussen het verleden en het heden

LIFE ITSELF is een film van regisseur en schrijver Dan Fogelman, de man achter Crazy, Stupid Love en de hitserie Tis is us. Voor de film bracht hij een sterrencast bij elkaar bestaande uit Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi), Olivia Wilde, Annette Bening (The kids are alle right), Antonio Banderas (The Mask of Zorro), Mandy Patinkin (Homeland) en Olivia Cooke (Me, EarlL & The Dying Girl).


Banger Sisters mocht maar liefst vijf keer een setje van twee vrijkaartjes weggeven.
Onderstaande winnaars gefeliciteerd, de vrijkaartjes zijn naar jullie onderweg!

* Charlotte Steins
* Michelle Lotgering
* Marij brand
* Marijke van Beurden
* Miriam Gruijthuijsen

written by

1 reactie op Winnaars vrijkaarten voor de film LIFE ITSELF!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.