winactie-win-de-dvd-casper-en-emma-de-tv-serie
Vanaf 1 juni zijn Casper en Emma te zien in een superspannend avontuur in de bergen. Dit is de vierde Casper en Emma film die de bioscoop in gaat en is tevens het vervolg op de gelijknamige TV-serie. Casper en Emma de Bergen in wordt uitgebracht door Just4Kids en Banger Sisters geeft bioscoopkaartjes én een dvd van Casper en Emma de tv serie weg!

 

casper-emma-de-bergen-inCasper en Emma de Bergen in
Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Caspers vader heeft een avontuurlijk verblijf geboekt in een park in de bergen, ver van de bewoonde wereld. Niet alleen Caspers ouders gaan mee, maar ook Emma’s moeder en Aksel, een goede vriend van Caspers vader. Casper vindt het zielig voor Emma dat ze haar vader zo mist en hoopt dat haar moeder en Aksel verliefd op elkaar worden. Dan zou Emma weer een perfect gezin hebben. Maar helaas: de vonk tussen Aksel en Emma’s moeder slaat niet over. Casper blijft hardnekkig proberen de twee te koppelen, maar neemt daarbij steeds meer risico’s.

casper-emma-de-bergen-in-2
Nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe,  spannende film van Casper en Emma?
Bekijk hier dan alvast de trailer.

winactie-win-de-dvd-casper-en-emma-de-tv-serie-2Banger Sisters mag drie lezers blij maken met twee vrijkaarten voor de bioscoop én de dvd Casper en Emma, de tv serie.
Ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp Casper en Emma naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 8 juni 2017

written by

4 reacties op Winactie: Win bioscoopkaartjes én een dvd van Casper en Emma!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.