winactie-win-de-dvd-casper-emma-maken-theaterCasper en Emma zijn vanaf mei alweer te zien in hun zesde bioscoopfilm: Casper en Emma maken Theater. Dit keer gaan ze met hun klasgenootjes theater maken om geld in te zamelen voor een goed doel. De film is wederom geregisseerd door Arne Lindtner Næss, die meerdere prijzen en nominaties heeft gekregen voor zijn films op diverse filmfestivals. Casper en Emma maken Theater wordt door Just Film Distribution en Just4Kids vanaf 31 mei officieel in de bioscoop uitgebracht en bij Banger Sisters geven we vrijkaartjes weg om deze leuke film in de bioscoop te gaan zien! 

casper-en-emma-maken-theater-1Casper en Emma maken Theater
Elk jaar zamelt de kleuterschool van Casper en Emma op een leuke manier geld in voor het goede doel. De tijd voor het inzamelen van geld is aangebroken! De klas van Casper en Emma doet haar uiterste best om een idee te verzinnen waarmee zij een weeshuis in India zonder elektriciteit kunnen helpen. Nadat Casper en Emma een theater hebben bezocht, komen ze samen met de klas op een geweldig idee. Ze gaan een toneelstuk maken over kaarsen die licht geven in het donker. Natuurlijk krijgen Mevrouw Konijn, Welpje en de andere knuffels een bijzondere rol in het stuk. Lukt het om genoeg geld in te zamelen voor het weeshuis? Een heel vrolijk en spannend avontuur voor de beste vriendjes!

Bekijk hier de trailer van Casper en Emma maken Theater.

casper-en-emma-maken-theater-2 casper-en-emma-maken-theater-3

 

 

 

 

 

Banger Sisters mag twee keer twee vrijkaartjes voor deze geweldig leuke film van Casper en Emma weggeven. Ook kans maken? Stuur een mail met als onderwerp Casper en Emma maken Theater naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 10 juni 2018

 

written by

4 reacties op Winactie! Win bioskaartjes voor Casper & Emma maken Theater!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.