Winactie Win de dvd van The Good Dinosaur

Wat als de dinosaurussen nooit waren uitgestorven, enig idee hoe de wereld er dan uit zou zien met al die magnifieke beesten?  The Good Dinosaur geeft je het prachtige antwoord in deze bijzondere film. Je kunt hem nu ook thuis vanaf je eigen bank bekijken, want de film is nu beschikbaar op DVD en Blu Ray. En weet je wat nog veel mooier is? Banger Sisters mag er eentje weggeven!

The Good Dinosaur
“The Good Dinosaur” geeft antwoord op een eeuwenoude vraag: wat als de meteoor die het leven op aarde voorgoed veranderde niet was ingeslagen? De enorme dinosaurussen zouden nooit zijn uitgestorven maar juist het meest intelligente ras op aarde zijn. Pixar Animation Studios neemt je mee op een spannend avontuur in een wereld van dinosaurussen waar de rollen volkomen zijn omgedraaid. Een dino genaamd Arlo sluit voor het eerst vriendschap met een mensenkind en noemt hem Spot. Samen gaan zij op een ontdekkingsreis door een wild en mysterieus landschap. De onzekere Arlo leert zijn angsten te overwinnen en ontdekt waar hij daadwerkelijk allemaal toe in staat is.

The Good Dinosaur is vanaf nu verkrijgbaar op DVD en Blu Ray en er is nog meer goed nieuws want Banger Sisters mag een lezer blij maken met deze geweldig leuke DVD.
Ook kans maken?
Stuur een mailtje met al onderwerp The Good Dinosaur naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 7 april 2016

written by

3 reacties op Winactie: Win de dvd van The Good Dinosaur

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.