Winactie Win een boekenpakket van De KaftDe Kaft is geen nieuwkomer in boekenland, want deze tweedehands boekhandel bestaat al sinds 1972. Eind 2014 werd De Kaft overgenomen door Leen van der Poten en hij liet een frisse wind door De Kaft waaien. Banger Sisters laat je graag op een leuke manier kennismaken met deze onwijs leuke tweedehands boekenwinkel en geeft daarom een mooi boekenpakket weg.

De Kaft werd in 1972 opgericht als tweedehands boekhandel en is met de jaren uitgegroeid tot een monument onder de boekhandels in Gent. Eind 2014 sloot oprichter Patrick De Groef echter de deuren en ging de winkel online verder. Enige tijd daarna verkocht hij de volledige stock, de naam en de webwinkel aan Leen Van der Poten. Qua aanbod gaat Leen Van der Poten door met de verkoop van verzorgde, gezochte en voordelige tweedehands Boeken. De website is inmiddels helemaal vernieuwd,  elke maand wordt deze met zo’n 500 titels uitgebreid. Bestellingen worden aan huis bezorgd in zowel België als Nederland. Sinds begin dit jaar organiseert De Kaft maandelijkse themaverkopen in de woonkamer en zijn er open donderdagen tussen 15:00 en 19:00 bij het afhaalpunt in Gent. Klanten kunnen dan ook zonder bestelling langskomen om de verse voorraad te checken.

Banger Sisters wil je graag kennis laten maken met De Kaft.
Voor meer informatie en  mooie, tweedehands boeken neem je een kijkje op hun website www.dekaft.be
Maar we hebben daarnaast en nog leukere manier, want van De Kaft mogen we een boekenpakket weggeven. In dit pakket zitten de volgende boeken:

het-is-maar-bloed
Het is maar bloed – Jerry Hormone
In ‘Het is maar bloed’ staan vijftien ellendige verhalen vol ellendige personages die elkaar en zichzelf een boel ellende aandoen. Er valt dus eigenlijk niets te lachen, maar toch doet de lezer het. En zo maakt Jerry Hormone ons medeplichtig: hij is een meester van de schuldige lach.

 

 

 

 

dingen-die-niet-mogenDingen die niet mogen – Sabine van den Berg
Tien jaar geleden is er in de omgeving van een plattelandsdorp een lustmoord gepleegd op een veertienjarig meisje. De dader is nooit gevonden. In het dorp gaat het leven verder, ook bij een boerengezin. Totdat de dochter van de nurkse boer voor het eerst uitgaat met de jongere broer van het slachtoffer, waardoor de gedachte aan de moord niet langer buiten de deur gehouden kan worden. Via een web van suggesties groeien vermoedens uit tot verdenkingen. In Dingen die niet mogen kijken afwisselend moeder en dochter naar de andere gezinsleden. Een verhaal over liefde, vergankelijkheid en ontluikende seksualiteit, maar vooral over de broeierige verhoudingen binnen een gezin. Met ‘Dingen die niet mogen’ heeft Sabine van den Berg opnieuw een ijzersterke roman geschreven die zich kenmerkt door een zeer beeldende stijl.

 

suikerSuiker – Onno Wesseling
Aan het eind van de negentiende eeuw komt Lennart ter wereld als bastaard van een Duitse graaf. Hij wordt opgenomen in het gezin, maar zijn vader en broers kleineren hem. Lennart zoekt zijn heil in de keuken. Daar wordt hij door het personeel als een van hen gewaardeerd en raakt hij gefascineerd door geur en smaak. Omdat hij zijn leven niet zeker is binnen het gezin vlucht hij en ontmoet een Zwitserse Zuckerbäcker: een meesterpatissier die hem meeneemt naar Venetië. Daar leert hij de magie van suiker, chocolade en liefde kennen. Er blijft echter ook veel voor hem verborgen. Zelf houdt hij angstvallig geheim dat hij langzaam zijn gehoor verliest, omdat de ontdekking van zijn doofheid het einde van zijn dromen kan betekenen. Maar met die keuze brengt hij anderen in gevaar.

Mooi boekenpakket is dat hé, ook kans maken?
Stuur een mail met als onderwerp De Kaft naar winnen@bangersisters.nl
Vergeet niet je naam en adres te vermelden, meedoen kan tot 30 mei 2016

written by

4 reacties op Winactie: Win een boekenpakket van De Kaft

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.