Winactie Win een Grow your own boyfriend kit!

Filmdistributeur Cinéart, bracht op 12 mei de Franse romantische komedie Un Homme A La Hauteur in de bioscoop. Het is een film over daten, het vinden van de liefde van je leven en het accepteren van de ander zoals die is, ook al is dat misschien niet hoe je je droomprins vroeger met kleurpotloden tekende. Ter ere van het uitkomen van deze romantische film mochten we een wel heel fantastisch pakketje weggeven. Heb jij ook meegedaan? Kijk snel of jij ‘m hebt gewonnen!

image010Un Homme A La Hauteur
Diane is een mooie vrouw. Een heel mooie vrouw. Het is het type dat overal waar ze komt wordt nagekeken. Daarnaast is ze een briljante advocate met een goed gevoel voor humor en een sterke persoonlijkheid. Diane is net weer vrijgezel na een ongelukkig huwelijk en daarom klaar om de man van haar leven te ontmoeten. Er bestaat niet zoiets als toeval: op een avond ontvangt Diane een telefoontje van een zekere Alexandre die haar mobieltje heeft gevonden. Er is meteen een klik tussen de twee tijdens het gesprek. Alexandre is beleefd, grappig en slim. Diane is meteen in de ban van hem. De twee plannen snel een date, maar die ontmoeting gaat niet helemaal zoals verwacht..

Un Homme A La Hauteur is een romantische komedie van Laurent Tirard (Le Petit Nicolas, Asterix & Obelix bij de Britten) met in de hoofdrollen Oscar winnaar Jean Dujardin (The Artist) en Virginie Efira (Les Invincibles, Elle).

Voor meer informatie over de film, klik hier
Nieuwsgierig geworden en alvast de trailer bekijken? Klik hier

Ter ere van het uitkomen van deze romantisch film mocht Banger Sisters wel een heel erg leuk pakket weggeven, namelijk een Grow your own boyfriend kit!
In dit pakket zit een bakvorm, een heerlijke bakmix én een heuse mini boyfriend die je zelf kunt laten groeien.

image012

Gefeliciteerd Maartje uit Zaandam, de een Grow your own boyfriend kit is inmiddels onderweg naar jou, we wensen je alvast heel veel plezier!

 

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.